ZETApress

hírportál

Megvették a Rubik kockát

Elkelt az ország első Digitális Rubik kockája! Rekordáron talált gazdára az ország első Digitális Rubik kockája a legnagyobb hazai online piactéren. A klasszikus forgatások nélkül, csupán érintéssel kirakható bűvös kocka végül 150 ezer-ötszáz forintért kelt el az ötödik Vatera Premieren.

A március első felében futó különleges árverésre több mint 34 ezer vaterázó volt kíváncsi. Az aukcióból befolyt teljes összeget jótékony célra, az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány részére ajánlották fel. Míg a Vatera Premieren Magyarország első, hivatalos forgalmazásba kerülő Digitális Rubik kockája már elkelt, a hazai Rubik rajongók csak húsvét után tehetnek szert az elektronikus bűvös kockára.

A Digitális Rubik kocka éppúgy a probléma megoldására és logikai készségekre épít, mint klasszikus elődje, azonban oldalait érintő felületek alkotják. Az érintés-érzékeny kockát további digitális újdonságok követik majd: a Rubik?s Slide ? más néven Rubik Tolókás ? logikai játék digitalizált változata ősszel mutatkozik be a hazai közönség előtt.

Licitrekord a Vatera Premieren

Az online piactéren immár ötödik alkalommal vetélkedtek különlegességekért az egyedi termékek gyűjtői: korábban Vatera Premieren talált gazdára az ország első Motorola ékszertelefonja, a magyar jégkorong-válogatott A-csoportos világbajnokságára tervezett meze, és hazai divattervezők exkluzív alkotásai is. A világ legnépszerűbb játékának digitális változatát újabb különlegességek követik majd a Vatera Premieren, de az új termékeket egyelőre titok övezi.

A különleges árveréseken befolyt összeg mindig jótékony célt szolgál. A Rubik kocka hazai forgalmazója és a Vatera a most összegyűlt összeget az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány javára ajánlotta fel. ? A Moszkvában megrendezendő Daganatos Betegségből Felgyógyult Gyermekek Győzelmi Játékára két kisgyerek utazhat majd el ebből az összegből. A vaterázók adakozókedve minden várakozásunkat felülmúlta! ? mondta el Bakó Katalin, az alapítvány képviselője.

A Vatera.hu

Az idén 10 éves Vatera.hu Kft. Magyarország legnagyobb online piactere, a hazai elektronikus kereskedelem egyik legfontosabb szereplője. Az aukciós és kereskedelmi portál 2006-ban és 2007-ben is elnyerte az év internetes kereskedője címet. Az online piactér 2000-ben kezdte meg működését, azzal a céllal, hogy eladók és vevők egymásra találását segítse.

1 hozzászólás

  1. És nemsokára boltokban is kapható lesz, alig várom.