ZETApress

hírportál

Holnap megint Falazunk

A Fal BalázzsalHolnap este visszatér A Fal! A nagy sikerre való tekintettel december 2-án új epizóddal jelentkezik a világ egyik legizgalmasabb vetélkedője, A Fal az RTL Klub műsorán ? tudatta az RTL Magyarország Marketingkommunikációs Osztály.

A szombaton 21:20-kor kezdődő új epizód ismét elhozza azt a monumentális díszletet, egyedi látványvilágot és nem utolsó sorban az izgalmakban bővelkedő játékmenetet, ami már A Fal premier előtti adása során is rengeteg nézőt a képernyő elé ültetett. A Sebestyén Balázs műsor-vezetésével Milánóban forgatott következő epizódban is valódi emberi sorsokat ismerhetnek meg a nézők. A két játékos ezúttal egy házaspár lesz: a 21 éves feleség és az 51 éves férj együtt száll versenybe az akár százmillió forintos nyereményért.

Feszült pillanatokban most sem lesz hiány, hiszen nem kevés szerencse és jól működő stratégia is kell ahhoz, hogy a kétfős csapat megküzdjön a hatalmas fallal. Az izgalom és az érzelmek ismét a tetőfokára hágnak, amikor a labdák nekiindulnak A Fal útvesztőjében, hogy aztán elképesztő nyereményt vagy óriási veszteséget hozzanak a játékosoknak. Csak emlékeztetőül: a november 19-ei premier előtti adás csapata ? anya és fia ? okosan taktikázott és végül 11,3 millió forinttal lettek gazdagabbak.

A Fal nyújtotta szórakozási élményre már a premier előtti adás során is egymillió 293 ezer 860-an voltak kíváncsiak a teljes lakosságban, míg a kereskedelmi célcsoportban 27,6%-os közönségarányt (SHR) ért el az epizód. Az eredeti műsorformátum gyártója és producere többek között LeBron James, a legendás NBA kosárlabdázó. Az RTL Magyarország hosszú versenytárgyalás után szerezte meg a kizárólagos jogot A Fal (The Wall) hazai gyártására.

1 hozzászólás

  1. A Piramis ? hamarosan a tv2-n! A Sztárban Sztár+1 kicsi című műsorban leplezte le a tv2, hogy mit is takar a titokzatos Ez mindennek a teteje! kampánya: A Piramis címmel hamarosan vadonatúj gameshow-t indít a csatorna. A karácsony jegyében A Piramishoz és a Reszkessetek, betörők! című filmhez egy különleges közös ünnepi promó is készült, ami az ünnepi időszakban gyakran feltűnik majd a tv2 képernyőjén. A humoros kisfilmben először láthatják a nézők a vetélkedő grandiózus díszletét. ? Ez mindennek a teteje!