ZETApress

hírportál

Pályázzon újra!

Tisztelt Pályázó! Június 27-i megkeresésére az alábbiak szerint tájékoztatom Önt: A mezőőri álláshelyre kiírt pályázat május 16-án került közzétételre a Nemzeti Közigazgatási Intézet, illetve Budakeszi Önkormányzat honlapján ? írta a Jegyzői titkárság vezetője.

A 8 fő pályázót a Közbiztonsági, Környezetvédelmi és Közellátási Bizottság hallgatta meg, és tett javaslatot szakmai szempontból a Képviselő-testületnek. Több személyt is alkalmasnak talált a Bizottság, azonban az álláshelyet egy fő töltheti be. A Képviselő-testület június 30-ai ülésén döntött a mezőőri pályázatról.

A közterület-felügyelői munkakörre 2011. áprilisban kiírt pályázatot követően két főt kívánt a Polgármesteri Hivatal foglalkoztatni. Az egyik fő ? a több körös meghallgatás után ? kinevezésre került, azonban a második kiválasztott személy visszavonta pályázatát. Tekintettel arra, hogy jogszabályi előírás miatt a lezárt, esetlegesen eredménytelennek hirdetett pályázatot követően nem lehet a pályázók közül ismételten választani, új pályázatot kellett kiírni, amelyen részt vehetnek az előző pályázaton eredménytelenül részt vevők.

A Budakeszi Polgármesteri Hivatal a második közterület-felügyelői munkakörre kiírt pályázók közül kiválasztotta a számára legmegfelelőbb személyt ? természetesen, a pályázati eljárást betartva. Az így kiválasztott személy ? az előzőhöz hasonlóan ? visszavonta pályázatát a kinevezés előtt. Ezúton biztosíthatom Önt, hogy a pályázat elbírálása során kizárólag szakmai szempontból kerültek a pályázók kinevezésre.

Tekintettel arra, hogy a pályázat ismételten kiírásra került, immár harmadik alkalommal, javasolom, hogy pályázatát ismételten nyújtsa be, annak reményében, hogy a jelentkezők közül ? dönthetnek úgy a pályázat elbírálásán részt vevő kollégák ? Ön a legalkalmasabb jelölt, azonban azzal is tisztában kell lenni, hogy a választás más személyre is eshet. Kérem tájékoztatásom szíves tudomásul vételét! ? fejeződik be a jegyző válaszlevele.

2 hozzászólás

  1. Újra pályáztam a közterület-felügyelői állásra, s megint mást választottak. Igaz, most legalább szóba álltak velem! Az már csak hab a tortán, hogy a június 30-án kiválasztott mezőőr sem állt még munkába. Mivel a papírjaim rendben voltak, én már másnap kezdhettem volna. No comment…