ZETApress

hírportál

Dekóderek részletre

DekóderA MinDig TV digitális földi televíziós dekódere kedvező részletre kapható. Az Antenna Hungária, a TechniSat Digital, a Credigen Bank, valamint a BestByte együttműködésében új, kedvező részletvásárlási konstrukció indul a MinDig TV digitális földfelszíni szolgáltatás iránt érdeklődőknek.

A MinDig TV matricás dekóder havi törlesztő-részlete a Credigen Bank jóvoltából mindössze 715 forint, a kedvezményes készülék országosan 92 üzletben vásárolható meg ? tudtuk meg Hotel intercontinentalbeli sajtótájékoztatójukon. A TechniSat által gyártott HDT4 típusjelű, DVB-T MPEG-4 HD digitális földfelszíni dekóder havi törlesztő-részlete a bank finanszírozási konstrukciójának köszönhetően hatvan hónapos futamidővel mindössze 715 forint.

A TechniSat Digital együttműködési megállapodást kötött a BestByte országos számítástechnikai üzlethálózattal, a HDT4 típusjelű dekóderre vonatkozó kedvező részletfizetési konstrukció a BestByte 92 budapesti és vidéki üzletében érhető el. A négy cég együttműködésével immár országosan megvásárolható a MinDig TV adások vételéhez szükséges vevődekóder rendkívül kedvezményes áruvásárlási hitelkonstrukcióban is.

A MinDig TV digitális földi televíziós szolgáltatás keretében jelenleg 7 népszerű közszolgálati és kereskedelmi program fogható előfizetési díj nélkül, tetőantennás vétellel, ezenkívül egy Terra+ előfizetői kártyával további 2 program érhető el. A digitális szolgáltatás lakossági lefedettsége jelenleg csaknem 60 %, december 1-jétől az Antenna Hungária Csoport újabb 9 telephelyről kezdi meg a sugárzást, ezáltal a szolgáltatás lakossági lefedettsége jelentősen, 88 %-ra emelkedik.

Mint ismeretes, a TechniSat Digital a nyár végén megkezdte a MinDig TV szolgáltatás vételére alkalmas HDT4 típusjelű, DVB-T MPEG-4 beltéri vevőegységek forgalmazását, amelyek SD és HD minőségű programok vételét is lehetővé teszik, valamint a kódolt adások vételére is elő vannak készítve. A berendezést kifejezetten az Antenna Hungária által megadott műszaki paramétereknek megfelelően tervezték, ezt a vásárlók felé a készüléken található MinDigTV matrica is jelzi, mely garancia arra, hogy az adott dekóder alkalmas a hazai digitális földfelszíni adások vételére.

A BestByte független számítástechnikai üzletekből álló országos hálózat, melyben a magas szintű szakértelem, valamint a széles termékkínálat találkozik. 2007 év elején alapult meg annak érdekében, hogy létrejöjjön a számítástechnikában egy erős és egységes üzlethálózat.

Az egységes arculat, az akciós termékek, az egységes vizuális elemek teszik egyedivé a jelenleg több mint 200, és folyamatosan bővülő hálózatot. Országszerte több éves, kiemelkedő szakmai hozzáértéssel és tapasztalattal rendelkező Partnerek, a legszélesebb számítástechnikai portfolióval állnak a vásárlóik rendelkezésére.

Havonta megjelenő akciós újság terjesztésével, kínálják és mutatják be a piacon lévő legkelendőbb terméket. Az egyes üzletek a központi slágertermékek mellett a helyi igényeknek megfelelő kínálatot nyújtják vásárlóiknak, valamint egyedülálló szolgáltatásokkal várják partnereiket.

A TechniSat HDT4 dekóder részletes leírása ezen a linken található meg. A Credigen Bank részletfizetéses konstrukciójának leírása erről a linkről érhető el. A BestByte üzletlistája, ahol a kedvezményes készülék megvásárolható címükön olvasható.

1 hozzászólás

  1. kérem esztakészüléket