ZETApress

hírportál

Darts Eb ? sorsolás után

Darts EbA férfi válogatott került nehezebb csoportba a budapesti darts Európa-bajnokságon. A Nemzetközi Darts Szövetség (WDF) megtartotta a sorsolást a szeptember 25-én kedden kezdődő kontinensbajnokságra ? tudatta Bányász Árpád.

A férfi csapat a finnekkel, a csehekkel, a gibraltáriakkal, valamint Man-sziget válogatottjával került egy csoportba. Kövesdi Andrea szövetségi kapitány szerint elszánt a csapat, de a finnek és a csehek is nehéz ellenfélnek ígérkeznek. ? A csoportból az első két helyezett jut tovább az legjobb 16 közé, bízunk benne, hogy a mieink is ott lesznek! ? mondta a szakember. A nők a spanyolokkal, a románokkal, a görögökkel és a csehekkel kerültek össze. ? Összességében szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen a sorsolásnál megúsztuk a skótokkal, a hollandokkal, vagy az angolokkal való találkozót ? értékelt Kövesdi Andrea.

A csapatversenyeken kívül egyéniben és párosban is avatnak Európa-bajnokot. A MOM Sportközpontban tartandó steel darts Európa-bajnokság szeptember 25-e és 29-e között lesz. A WDF szigorú szabályzata miatt a versenyterem csak a szombati döntők ideje alatt látogatható. A selejtezők és elődöntők idején az érdeklődők a versenyterem mellett felállított Fan Zone területén élőben követhetik a színpadon lévő mérkőzéseket, ahol Top-játékosok és magyar versenyzők is szerepelnek. A jegyértékesítéssel kapcsolatos infók weboldalukon találhatók.

Szóljon hozzá!