ZETApress

hírportál

Piknik a jégen

Korcsolyázók a Bátor TáborértNemes ügyért száll jégre a rövid-pályás gyors-korcsolya válogatott: Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaoang, Liu Shaolin Sándor, Oláh Bence és Varnyú Alex közös programmal támogatja a Bátor Tábor Alapítványt ? tudtuk meg Holub Katalintól. Fotónk a Bátor Tábor felvétele.

Akik szeptember 6-a és október 6-a között adományaikkal segítik a tábor családi turnusait, egy kis szerencsével együtt piknikezhetnek és korcsolyázhatnak a hazánk első téli olimpiai aranyérmét megszerző sportolókkal a Gyakorló Jégcsarnokban.

Ahogy rövid-pályás gyors-korcsolya válogatottunk tagjai nap mint nap kihívásokkal szembesülnek a jégpályán, úgy a súlyos beteg gyerekek is próbatételeket teljesítenek a Bátor Táborban, különböző feladatok végrehajtásával igyekeznek úrrá lenni félelmeiken. Az összefogás, a csapatmunka, a korlátok megismerése és túlszárnyalása összeköti az élsportolókat és a táborozókat. A hazai korcsolyasport kiválóságai elhatározták: segítenek abban, hogy az október végén induló, családi turnusok résztvevői is megtapasztalhassák, milyen az, amikor a játék új erőt ad a gyógyuláshoz.

Adományozz és piknikezz a jégen!

A szeptember 6-tól október 6-ig tartó kampány keretében a weboldalon tombolajegyek megvásárlásával lehet támogatni a Bátor Tábor Alapítványt. Aki nagyobb összeget adományoz, növeli az esélyét arra, hogy találkozzon az olimpiai bajnokokkal. A kampány lezárása után sorsolással dől el, ki az a szerencsés, aki négy barátjával együtt a jégen piknikezhet Burján Csabával, Knoch Viktorral, Liu Shaoanggal, Liu Shaolin Sándorral, Oláh Bencével és Varnyú Alexszel. Akinek kedve tartja, a beszélgetés és falatozás után korcsolyázhat is a sportolókkal. A rendhagyó eseménynek a Gyakorló Jégcsarnok ad otthont, ahol a válogatott tagjai készülnek a versenyekre.

A Bátor Tábor Alapítvány október végén induló, családi táborai során négy különböző turnus keretében a 7 év alatti, daganatos, máj-transzplantált, súlyos diabétesszel és vérzékenységgel élő gyermekek családtagjaikkal együtt ingyenesen vehetnek részt az élményterápiában. Minden kedves adományozót és érdeklődőt szeretettel várnak a Gyakorló Jégcsarnokba október 6?7-én szombat-vasárnap is, amikor az országos rövid-pályás gyors-korcsolyabajnokságon lehet szorítani a sportolókért.

Szóljon hozzá!