ZETApress

hírportál

OXXO-siker Thruxtonban

Minden futamot megnyert Thruxtonban az OXXO Hungary Truck Racing Team pilótája: Tovább menetel az Angol-bajnokságban Ryan Smith. A brit versenyző megállíthatatlan: a hétvégi Thruxton-i versenyen az összes futamot megnyerte, és a leggyorsabb versenykör is a nevéhez fűződik.

A múlt hétvégén éppen félidőhöz, negyedik állomásához érkezett az angol kamion-bajnokság (BTRA), ahol az Európa-bajnoksággal (ETRC) párhuzamosan versenyez a kétszeres Eb-győztes, és kétszeres angol-bajnok Ryan Smith, az OXXO Hungary Truck Racing Team pilótája ? tudatta Kótai Zsuzsa sajtóreferens.

A Thruxtonban megtartott versenyre a brit bajnoki tabella első helyén álló Ryan Smith nagy pontelőnnyel érkezett, amit tovább növelt a hétvégén elért eredményeivel. Smith brillírozott, esélyt sem hagyva a mezőny többi szereplőjének: Jázminnal, a piros-fehér-zöld kamionnal az összes futamot megnyerte, és a leggyorsabb versenykör is a nevéhez fűződik. Az angol bajnokság a jövő hétvégén, július 21-22-én Donningtonban folytatódik.

Szóljon hozzá!