ZETApress

hírportál

Mokkából a Ninja Warriorba

Ninja műsorvezetőkIdén igazi harcosok születnek a tv2 képernyőjén, hisz hazánkba érkezik a Ninja Warrior. A szuperprodukció díszletei már állnak, és hamarosan kiderül, ki mire képes a monumentális akadálypályán. A Ninja Warrior Hungary műsor-vezetője Majoros Péter Majka és Till Attila mellett Mádai Vivien, a Mokka egyik háziasszonya lesz.

Több ezer jelentkező közül került ki az a 330 versenyző, aki kipróbálhatja magát a világ egyik legkeményebb kihívásának számító NinjaWarrior pályán. Majka és Tilla mellett a tv2 szuperprodukciójának harmadik műsor-vezetője Mádai Vivien lesz. ? A Ninja Warrior az a műsor, aminek már akkor a szerelmese lettem, amikor kiderült, hogy hazánkba érkezik. A férjem hatalmas rajongója volt korábban is, de azóta engem is megfertőzött. Monumentális műsor, hatalmas díszlettel és elképesztő emberi teljesítményekkel. Álmodni sem mertem volna arról, hogy az egyik műsor-vezetője leszek a Ninja Warriornak. Hatalmas megtiszteltetés, hogy a csatorna választása rám esett, és ott állhatok majd Majka és Tilla mellett, alig várom. Remélem, hogy azért szóhoz is jutok a fiúk mellett, hiszen ismerjük őket, nagyon karizmatikus egyéniségek külön-külön is ? árulta el Vivien.

A Ninja Warrior Hungary forgatása a napokban zajlik, hamarosan pedig az is kiderül, ninját avathat-e Magyarország. A produkciót az IKO készíti, amely közel húszéves televíziós műsorgyártási tapasztalattal, kiemelkedő tehetségű szakember gárdával már számos show-műsort és reality-t sikerre vitt ? tudatta a tv2 Sajtószoba.

1 hozzászólás

  1. Indul a Ninja Warrior Hungary. Október 16-tól rendhagyó módon hétfő esténként érkezik a tv2-re a Ninja Warrior Hungary, ezzel egy időben átalakul a tv2 programstruktúrája ? jelentette be a hazai televíziós iparág műsor-terjesztési szakmai napján a VÍZIÓ-n Fischer Gábor, a tv2 Csoport programigazgatója. Mától indul a Vigyázat, gyerekkel vagyok! majd október 9-től újra élőben jelentkezik Majkával Az 50 milliós játszma.