ZETApress

hírportál

Profi testépítő a tűzoltónál

A csepeli tűzoltó-laktanya munkatársai egy nem mindennapi, interaktív bemutató edzés keretében ? szó szerint testközelből ? figyelhették meg a kétszeres Mr. Univerzum testépítőt, Kiss Jenő Mestert ? tudatta Ferling József, a Ferling Kft. stratégiai igazgatója.

A korábbi világbajnok sportoló a sportágat és az ésszerű testépítést népszerűsítő program helyszínéül azért választotta az ismert edzőtermek helyett ezúttal a legnagyobb fővárosi tűzoltólaktanyát, mert így is szerette volna kifejezni tiszteletét azok iránt, akik a biztonságunk felett őrködnek a mindennapokban. A 45 éves sportoló 1996-ban megnyerte a Mr. Universe címet, majd tizennégy év kihagyás után 2014-ben ismét versenyezni kezdett a profik között.

A bemutató edzés programját néhány tűzoltó aktívan végig is csinálta, és nagy érdeklődés kísérte az edzést követő beszélgetést is, ahol a Mester nemcsak a pályafutásáról és az előtte álló célokról beszélt, hanem az egészséges testépítés titkaiba is beavatta a lánglovagokat. Kiss Jenő a helyszínen ajándékokkal gondoskodott arról, hogy ne csak tudással felvértezve térjenek haza a résztvevők.

Szóljon hozzá!