ZETApress

hírportál

Szegediek adidasban

2+1 éves támogatói szerződést írt alá az adidas a MOL-Pick Szegeddel. Az adidas Magyarország Kft. és a MOL-Pick Szeged csapatot üzemeltető Pick Kézilabda Zrt. exkluzív sajtótájékoztatón jelentették be 2+1 évre szóló támogatási megállapodásuk kezdetét ? tudatta Maróti Tímea PR menedzser.

A Csak előre! ? 2022! sajtótájékoztatón a szerződés aláírását követően bemutatták a sportcsapat új, 2017/18-as szezonra tervezett mezeit is. A sajtótájékoztatón részt vett Szögi Nándor, a Pick Kézilabda Zrt. cégvezetője és Tamás Áron, az adidas Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója, valamint Juan Carlos Pastor, a MOL-Pick Szeged vezetőedzője, Marko Krivokapics másodedző és Bánhidi Bence válogatott kézilabdajátékos is. ? Nagy örömünkre szolgál, hogy az adidas a jövőben is kiemelten támogatja Klubunkat. Mindamellett, hogy mindkét fél célja a már eddig is sikeres együttműködés folytatása, nagyon remélem, hogy a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata a következő szezonokban is bebizonyítja, hogy érdemes az adidas bizalmára ? mondta el Szögi Nándor a megállapodás kapcsán.

? Az adidas évek óta elkötelezett támogatója a hazai sportéletnek, ezért is nagy öröm számunkra, hogy egy újabb együttműködéssel járulhatunk hozzá a magyar sport erősítéséhez. Mi az adidas-nál abban hiszünk, hogy a sport erejével képesek vagyunk megváltoztatni az emberek életét. Különösen igaz ez a közösségi sportokra, hiszen a szurkolás örömét akár ezrek élhetik át egy-egy csapatmérkőzés közben a pálya szélén ? hangsúlyozta Tamás Áron, az adidas Budapest Kft. ügyvezető igazgatója.

A hosszútávú megállapodás aláírását követően a sportklub bemutatta a 2017/18-as szezonra tervezett adidas mezgarnitúrákat is. A MOL-Pick Szeged klasszikus kék-fehér csíkos mezét a november 5-ei Rhein-Neckar Löwen elleni BL mérkőzésen avatja fel a szegedi csapat. ? A mezek mind anyaguk, mind küllemük tekintetében egy megújult, az adidas-tól már megszokott magas minőséget képviselnek. Különlegességük, hogy 2017-ben csak magyar csapat léphet pályára ezekben a modellekben, Európa-szerte csak 2018-tól lesznek elérhetőek. Nagy örömünkre szolgál, hogy erre a szezonra a klasszikus kék-fehér csíkos mez mellé egy harmadik, fekete-kék szettet is összeállíthattunk a csapat számára, remélve, hogy a változatos és modern megjelenés egészen a Final 4-ig viszi majd őket ? tette hozzá Oláh Ildikó, az adidas sport marketing vezetője.

Az eseményen jelen volt Bánhidi Bence, aki amellett, hogy bejelentette szerződéshosszabbítását a szegedi kézilabdaklubnál, egy különleges jótékonysági akció indulására hívta fel a közönség figyelmét. A MOL-PICK SZEGED csapata minden évben olyan családoknak és alapítványoknak segít, akiknek akár pénzbeli akár tárgyi eszközök beszerzésében van támogatásra szüksége.

Az akció keretein belül ebben az évben a MOL-PICK SZEGED csapat hazai mérkőzésein kihelyezett gyűjtőládákon és online utaláson keresztül lehet adományozni a Reménysugár a Dél-alföldi Hematológiai és Onkológiai Gyermekbetegekért Alapítvány részére. Azok a jótékonykodók, akik minimum 1000 forintot ajánlanak fel az akció során a beteg gyermekeknek részt vehetnek egy adományozói sorsoláson is, melyen egy Bánhidi által aláírt limitált kiadású mezt és egy páros meccsbelépőt nyerhetnek. A jótékonysági akció november 5-én vasárnaptól december 2-án szombatig tart.

A MOL-Pick Szeged

A szegedi férfi kézilabdacsapat Európa élvonalába küzdötte magát az évek alatt. A csapat a 2014-es EHF-kupa-győzelem óta folyamatosan fejlődik, egyre markánsabb eredményeket ér el. Az EHF legfrissebb klubranglistáján jelenleg 10. helyen áll, olyan neves megelőzve, mint a német Löwen, a francia Montpellier, a dán Aalborg vagy éppen a spanyol León. A MOL-Pick Szeged a 2016/17-es szezonban a legjobb nyolc közé került a VELUX EHF Bajnokok Ligájában.

Az adidas

A német sportszergyártó cégcsoporthoz az adidas mellett a Reebok és a Taylormade márka tartozik. A vállalat fő profilja a kezdetek óta sportfelszerelések gyártása és forgalmazása, de széleskörű kínálatában megtalálhatóak a hétköznapi viseletnek megfelelő cipők, pulóverek, kabátok és kiegészítők is. Az adidas évek óta elkötelezett támogatója a sportolóknak és a csapatoknak, így a legtöbb adidas szponzoráció is a Performance (Sport) és Originals (Lifestyle) területekhez kötődik. Bővebb információk weboldalukon olvashatók.

Szóljon hozzá!