ZETApress

hírportál

Partnerek kerestetnek!

A kiválasztottakA Nagy Sportágválasztó rendezvénysorozat 2007. szeptemberben indult el útjára és két év alatt hatalmas eredményeket ért el. Az idei, szeptember 18-19-i rendezvényen több mint 80 sportágat próbálhatott ki a közönség, a látogatói szám 18 ezer volt. Összehasonlításképpen az egynapos első rendezvényen 20 sportágat próbálhatott ki a 300 főnyi közönség.

A szervezők büszkék lehetnek arra is, hogy rendezvényüket egyre szélesebb körű médianyilvánosság övezi. Az V. Nagy Sportágválasztóról beszámoló ezen a linken olvasható ? tudtuk meg Koós-Lukács Tímeától, a rendezvény főkoordinátortól.

Nyilván ezek az eredmények nem véletlenül jöttek létre, a szervezők folyamatosan igyekeznek tapasztalataikat hasznosítva javítani a rendezvényt, hatékonyabbá tenni a szervezőmunkát, szélesíteni a reklám- és marketing eszközöket, építeni a szakmai, a sajtó- és médiakapcsolatokat, hogy minél szélesebb körben és hatékonyabban érhessék el és mozgósíthassák célközönségüket.

A Nagy Sportágválasztó rendezvénysorozat azt bizonyítja, hogy egy jó ötlettel, kitartó lelkesedéssel és összefogással nagy dolgokat lehet elérni és jelentős, valóban hasznos rendezvényt lehet létrehozni és működtetni, mely a gyakorlatban járulhat hozzá, hogy minél többek életének természetes részévé váljon a rendszeres mozgás, a sport.

Országos sportágválasztó rendezvénysorozat készülőben

Több lelkes sporttársban, sportszakmai szervezetben és sok szülőben is felvetődött, hogy érdemes és hasznos lenne a rendezvényt országos szintre emelni. Nem csak Budapesten, hanem több vidéki nagyvárosban, a helyszíni adottságokhoz, lehetőségekhez igazítva megszervezni a helyi Sportágválasztót, más-más helyszíneken, de ugyanazokban a hónapokban, májusban és/vagy szeptemberben.

A Nagy Sportágválasztó szervezőcsapata keresi tehát azokat a sportegyesületeket, közösségeket, önkormányzatokat, akik partnerek tudnak lenni ennek megvalósításában, akik ismerik a helyi adottságokat, sportolási lehetőségeket, kapcsolatuk van a helyi sportszervezetekkel és sportegyesületekkel és a helyi sajtóorgánumokkal. Van lelkesedésük, de lehetőségük is (!) egy regionális Sportágválasztó megszervezésére és nem utolsó sorban elhivatottságuk egy olyan rendezvény megvalósítására mely nem a nagy biznisz reményében, hanem tisztán és egyértelműen a sport iránti elkötelezettségből született.

A hatékony és átlátható működés érdekében a budapesti Nagy Sportágválasztó Szervezőiroda mellett megalakult a regionális rendezvényeket összefogó Országos Sportágválasztó Szervezőiroda, amely elkülönülten, de nyilván egymással kooperálva intézi a rendezvények szervezésével kapcsolatos teendőket. Fontos kiemelni, hogy az Országos Sportágválasztó Szervezőiroda a regionális partnerek együttműködő partnere kíván lenni, meghagyva azok teljesen önálló, autonóm működését!

Azoktól, akik kedvet és elhivatottságot éreznek magunkban és szeretnének partnerek lenni a fentiekben, egy rövid, a céget, illetve egyesületet, valamint a helyi adottságokat bemutató levelet várnak a szervezők. A személyes kapcsolatfelvételt követően a partnerekkel szerződéskötésre kerül sor, mely részletesen szabályozza az együttműködés formáit. További információk linkjükön elolvashatók.

Szóljon hozzá!