ZETApress

hírportál

Balzsay szombati ajánlata

Balzsay KarcsiIfjabb Balzsay Károly élete egyik legnagyobb mérkőzését vívja, hiszen súlyos betegséggel küzd, ám a nagy harc ellenére ugyanúgy áll a mindennapi feladatok, kihívások elé, mint eddig. A WBO egykori nagy-középsúlyú világbajnoka is részvevője lesz a május 24-i MAX2014-nek ? tudtuk meg Gombkötő Rolandtól, a Magyar Judo Szövetség sajtófőnökétől

A SCITEC NUTRITION Harcművész és Küzdősport Expón, Magyarország első ilyen nagyságrendű rendezvényén ? melyen kung-fu is lesz ? két programot is kínál a MAX2014 látogatóinak ifjabb Balzsay Károly, aki amellett, hogy edzést vezényel az aktív jegyet váltóknak, elhozza az Expóra a Boxing One-sorozat egyik találkozóját, amelyen a KSI SE csapata küzd meg a révkomáromiakkal. ? Egy éve szerepel a KSI ebben a bajnoki sorozatban, amelyben három magyar, két szlovák, egy szerb, egy montenegrói és egy horvát csapat bokszol, és amelyre azért jelentkeztünk, hogy minél több nemzetközi lehetőséget biztosítsunk öklözőink számára ? magyarázta Balzsay Károly, aki némiképpen nosztalgikusan emlékezett vissza azokra az időkre, amikor válogatott csapattalálkozókon szerepeltek, vagy éppen nemzetközi csapatbajnoki sorozatokban indultak. ? Kevesen tudják rólam, de én bizony voltam szlovák csapatbajnok is, amikor a Dubnica színeiben nyertem. A BoxingOne-sorozat visszacsempész valamit ebből az időszakból, és jó lehetőséget nyújt fiatal felnőtt öklözőinknek arra, hogy megmutassák magukat nemzetközi színtéren.

Ifjabb Balzsay Károly is megmutatja magát a ringben, nem tér vissza, de egy dinamikus edzést vezényel majd le azoknak, akik aktív jegyet váltanak a MAX2014-re. ? Egyórás edzéssel várom a részvevőket, akik az ügyességi és erősítő gyakorlatok mellett megismerkedhetnek az alaplépésekkel, valamint néhány alapütéssel is ? magyarázta a bajnok, aki szerint nagyszerű kezdeményezés a MAX2014, hiszen a harcművészetek és küzdősportok iránt érdeklődők számára átfogó képet és könnyebb választási lehetőséget ad. ? Azt hiszem, egy ilyen Expón jóval könnyebb felhívni egy-egy sportágra vagy műhelyre a figyelmet, és bízom benne, hogy a mérkőzésünk, amely valódi, éles meccs lesz, sokakat megragad majd, és újabb gyerekeket terel majd az ökölvívás felé.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Több ezren a MAX2014-en | ZETApress

Szóljon hozzá!