ZETApress

hírportál

Megint kikapott a válogatott

Nem sokáig örülhettek a labdarúgóink a bosnyákok elleni szeptemberi sikernek. Tegnap este a Puskás Ferenc Stadionban megismétlődött a norvégok elleni fiaskó. Igaz most nem rúgott egy négyest az ellenfél. A törökök megelégedtek eggyel az első félidő 39-ik percében. Három Eb-selejtező után egy idegenbeli győzelemmel és két vereséggel nem lehetünk elégedettek.

A Fradi folytatta pénteki sikersorozatát. Az Üllői úton verte meg 2:0-ra Karcagot, míg a rivális Nyíregyháza Kazincbarcikán pontot veszített 1:1-es döntetlenjével a Keleti csoportban. Nyugaton a Haladás ma este a harmadik helyen álló Gyirmótot verte 3:0 arányban. A múlt heti Soroksári 3:0-s győzelme ellenére azt a három pontot ellenfelének könyvelték el, mert a Fegyelmi bizottság döntése értelmében ketten jogosulatlanul játszottak a szombathelyi csapatban. A Vas megyeiek keddig óvhatnak a döntés ellen, s holnap döntik el, hogy megteszik-e. A második helyen álló Siófok az ötödik helyen álló Barcs otthonában délután 1:0-ra kikapott. Vereségével lecsúszott a negyedik helyre, s délutáni legyőzőjén kívül a Pápát 2:0-ra megverő Dunaújváros is megelőzte.

A válogatott mérkőzése miatt a Borsodi Ligában nem játszottak a csapatok. A jövő pénteki nyitó mérkőzésen a Fehérvár a Tatabányát fogadja, s találkozót a DTV is közvetíti. További hat szombati összecsapás után a nyolcadik találkozó hétfőn este lesz az Újpest és a Vasas csapatai között.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Máltán is kikaptunk

Szóljon hozzá!