ZETApress

hírportál

Repesztett az államtitkár

Simicskó István repesztett az Ergométeres Ob-n! Telt lelátók előtt kezdődött szombaton, Győrben, az Egyetemi Sportcsarnokban az evezősök téli felkészülését lezáró, országos ergométeres bajnokság este 19 óráig tartó, monstre versenysorozata ? tudatta Jocha Károly, a Jochapress.hu főszerkesztője.

Az indulók létszámának gyors emelkedése már azt is felveti, hogy előbb-utóbb nem lehet csak két nap alatt lebonyolítani az összes futamot. A megjelenteket ? közöttük az Adriánra gyúró Bendegúzt ? Dr. Kokas Péter, a szövetség alelnöke és Simon Róbert Balázs, Győr városának egyik alpolgármestere köszöntötte.

A ?királykategóriának? számító férfi normál-súlyúak mezőnyében a győzelmet Anton Grassi, a már visszavonult szlovák kajakos szerezte meg. Csaknem nyolc másodpercet vert a váltott evezésben a londoni olimpián is megfordult, 2. helyezett Simon Bélára. Az ugyancsak rangos mezőnyöket vonzott férfi könnyűsúlyúak között a már 31 éves Lőrinczy Péter korábbi kétszeres junior világbajnok diadalmaskodott, hatalmas küzdelem után. A nőknél új bajnokokat avattak Fekete Beatrix (normál-súly), illetve Bene Dorottyáé (könnyűsúly) személyében. A folytatás idekattintva olvasható.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Evezősök a Gubacsi hídnál | ZETApress

Szóljon hozzá!