ZETApress

hírportál

Bendegúz Adriánra gyúr

Pétervári-Molnár BendegúzPétervári-Molnár Bendegúz legnagyobb ellenfele az ergométeres ob-n Juhász Adrián. Jól kezdődött az év a nemzetközi sikerekre törő, tehetséges evezős számára, mert januárban, Dániában ugyanis megnyerte a juniorok számára kiírt ergométeres Európa-bajnokságot.

Március 1-jén, szombaton újabb, komoly erőpróba vár Bendegúzra, hiszen a győri Egyetemi Sportcsarnokban sorra kerülő ergométeres országos bajnokságon adódik számára bizonyítási lehetőség. ? Januárban 6:00,4 perc alatt teljesítettem a 2000 méteres távot. Ez az időeredmény kevéssel elmarad az 5:58,6 perces egyéni rekordomtól. Hatalmas harcra van kilátás a normál-súlyúak kategóriájában, ahol elsősorban az enyémmel szinte megegyező egyéni csúccsal rendelkező szolnoki váltott evezős, Juhász Adrián legyőzése jelenthet nagy feladatot. Számomra a legfontosabb az lehet, hogy ismét hat percen belüli idővel teljesítsem a távot, de természetesen annak is örülnék, ha elsőként tudnék végezni! ? válaszolta a kérdésre a Budapesti Evezős Egylet (BEE) sportolója, aki édesapja, Molnár Zoltán irányításával készül.

? Az ?ergós? időeredmények természetesen csak jelzésértékűek, a dolgok végül is majd a vízen dőlnek el. Mióta evez és eddig mit sikerült ebben a sportágban elérnie? ? kérdezte Jocha Károly a Jochapress.hu főszerkesztője, aki szintén indul a versenyen. Bendegúz válasza és a beszélgetés folytatása idekattintva olvasható.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Repesztett az államtitkár | ZETApress

Szóljon hozzá!