ZETApress

hírportál

Kati hetessel búcsúzott

Pálinger Katalin JPPálinger Katalin nem fél a kísértésektől ? tudta meg pénteken Jocha Károly, a JochaPress.hu főszerkesztője. Amikor az újságok álversenybe kezdenek, annak leginkább soha nincs vége. Mindig úgy érzi az egyik fél, hogy azért még úgy utoljára, de csak oda kell piszkálnia a másiknak.

Ez megy most, immár hetek óta, Németh András, a női kézilabda válogatott legújabb kapitánya kinevezésének ürügyén. Ki tudta először, ki tudta jobban, több helyről ? és így tovább. Miközben a lényeg még véletlenül sem ez. Ha valami érdekesség történt a papírformát igazoló bejelentés napján, tehát pénteken, az Pálinger Katalin menedzseri előléptetése volt. Mert Németh András harmadik kapitánysága tényleg már hetek óta a levegőben lógott. Azt sem túl nagy kockázat kijelenteni, hogy érdemi riválisa a hazai szakemberek közül nem adódott.

A szövetség pedig ez alkalommal megmaradt a realitások talaján, mivel a szóba került dán és francia szakember bármilyen komoly paritást is képvisel, azért az év végén, hazai pályán esedékes kontinensbajnokság igen nagy ellentételt jelentett velük szemben. Tehát jött, az egyetlenként felmerült Németh András és vele a meglepetést jelentő Pálinger Katalin. Természetesen őt is komoly újságíró gyűrű vette körül a sajtótájékoztató végén, amikor az egyéni interjúk ideje elérkezett. A JochaPress.hu is ott volt a kérdezők között, melyről idekattintva olvashatunk.

Szóljon hozzá!