ZETApress

hírportál

Megint ikszelt a Ferencváros

Az NB II. Keleti csoportjában újra döntetlent ért el a Ferencváros. A zöld-fehérek az ugyancsak 19 pontos Nyíregyháza otthonába látogattak tegnap délelőtt, de egyik csapat sem tudta bevenni ellenfele kapuját. Jobb gólkülönbségével még mindig a Fradi áll az élen. A Nyugati csoportban az éllovas Haladás jobban szerepelt. Idegenben verte 3:0-ra a Soroksárt, így neki már 22 pontja van.

Míg a második vonalban ma is lesznek mérkőzések, a Borsodi Ligában a választások miatt nem lépnek ma pályára a csapatok. A pénteki nyitófordulóban a Vasas Angyalföldön a 92-ik percben ajándék 11-essel verte 3:2-re a Győrt, míg tegnap a Diósgyőr rúgta a 95-ik percben a győztes gólt Kaposváron a hazaiak hálójába az 1:1-re álló mérkőzésen. Ugyancsak idegenben nyert az MTK 3:2-re Vácott, és a Honvéd 2:1-re Tatabányán. Most a kék-fehérek állnak a tabella élén.

Debrecen otthon verte 3:1-re Fehérvárt, s ezzel beérte a tabellán az Zalaegerszeget, de a ZTE hétfőn Sopronba látogat, így visszaállhat a dobogó tetejére. Paks tegnap Újpest ellen tartotta otthon az egyik pontot 1:1-es döntetlenjével, míg a REAC Pécsről hozta haza az egyiket 2:2-es döntetlenjével. Ma pihennek a csapatok, a jövő héten pedig a szombati Törökország elleni EB selejtezőre készülnek. Mint közismert, a norvégoktól 4:1-re kaptunk ki idehaza, míg a bosnyákokat 3:1-re vertük odakinn.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Megint kikapott a válogatott

Szóljon hozzá!