ZETApress

hírportál

Kritizáltuk a kritizálót

Nagy LászlóNagy László ne kritizáljon, inkább gyógyulgasson! ? javasolja Jocha Károly, a JochaPress.hu főszerkesztője a macedónok legyőzése után. Napok óta vezető helyen lehet szemlézgetni a vitán felül világklasszis balkezes átlövővel, Nagy Lászlóval kapcsolatos híreket, információkat, ?beszólásokat? és egyebeket. Elsősorban persze a bulvársajtó részéről, hiszen ott minden nap ki kell találni valami bombasztikusat.

Magyarán olyasmit, amivel el lehet adni a lapot. Nos, erre a kétség kívül világklasszis Nagy László egyre ideálisabb alanynak tűnik. Olyannyira, hogy mindinkább sok minden mással is foglalkozik, nem csak azzal, amire szerződött: a játékkal. Mert hogy Nagy Lászlónak ? mint minden profi játékosnak ? az (lenne) a dolga, hogy mindent elkövessen azért: a lehető legjobb formában lépjen pályára csapatában. Ő a Veszprémben eddig meg is tette, amit lehetett, és amit joggal el is vártak tőle. A válogatottság viszont már nem ennyire egyértelmű téma.

Csak akik kóros amnéziában szenvednek, azok nem emlékeznek arra, miként járatta bolondját három évig a magyar válogatottnak, amikor 2009 és 2012 nyara között minden alkalommal óvodás gyerekek szintjére vitt volna le mindenkit magyarázkodásaival. Aki akarta, az tudta is, mire megy a játék: Nagy sakkozott a magyar, vagy spanyol válogatottság című témakörben, s bár neki ?mindig is evidencia volt a válogatottság?, erre három évig mégsem volt soha ideje, kedve, stb. Csak azután tört ki rajta a hazaszeretet, amikor kiderült: a Barcelona csak évenként hajlandó szerződést hosszabbítani vele, míg az elvtelen veszprémi vezetők hatalmas pénzeket összehordva, ugrottak fejest a bizonytalanba és adtak Nagynak ötéves, abszolút pénzügyi garanciákkal ?felvértezett? szerződést. S hogy végül ez a befektetés mennyire lesz sikeres, idekattintva megtudható.

1 hozzászólás

  1. A dániai Férfi Kézilabda Eb középdöntőjében a macedónok szombati 31:25-ös (16:9) legyőzése után hétfőn a házigazdától 28:24-re (14:11), ma pedig az osztrákoktól 25:24-re (9:13) kaptunk ki, így csoport negyedikként a 8. helyen zártuk a kontinenstornát. Január 24-én, pénteken a két elődöntőre, 26-án, vasárnap a bronzmeccsre és a döntőre kerül sor, de ezekben mi már nem vagyunk érdekeltek.