ZETApress

hírportál

Kivívtuk a továbbjutást

Mocsai kapitányMivel a férfi kézilabda Eb-n továbbjutottunk a B-csoportból, a középdöntő magyar meccseit is láthatjuk-hallhatjuk. A Macedónia, Dánia és Ausztria elleni összecsapást is műsorra tűzi az M1 és a Kossuth Rádió. A vasárnap beharangozott eddigi mérkőzésekbe összesen 2,3 millióan néztek bele hosszabb-rövidebb időre ? tudatta az MTVA Sajtóiroda.

A norvég válogatott ellen tegnap kiharcolt 26:26-os döntetlennel a középdöntőben folytatja szereplését Mocsai Lajos csapata a Dániában zajló férfi kézilabda Európa-bajnokságon. Az Eb eddigi magyar érdekeltségű mérkőzései fokozatos érdeklődésre tettek szert a tévénézők körében. A spanyolok elleni nyitómeccset vasárnap 383 ezer fő nézte végig, az izlandiak elleni keddi találkozón ez a szám már 464 ezerre, míg a norvégok elleni csütörtöki sorsdöntő összecsapáson 549 ezerre emelkedett. (A vasárnapit 34:27-re elvesztettük, a keddit 27:27-re hoztuk, így a 6 pontos spanyolok és 3 pontos izlandiak után 2 ponttal jutottunk tovább harmadikként az 1 ponttal kieső norvégek előtt.)

Az eddig közvetített három mérkőzés valamelyikébe több mint 2,3 millióan néztek bele legalább egy percre; ez a Nielsen Közönségmérése szerint meghaladja a teljes népesség negyedét (25,3%). A magyar válogatott szombaton Macedónia ellen folytatja szereplését, amit az M1 15:50-től élőben közvetít. A magyarok további két találkozóját 20-án, hétfőn 20:30-kor Dánia ellen és 22-én, szerdán 18:15-kor Ausztria ellen szintén élőben közvetíti az M1. A találkozók helyszíni televíziós kommentátora változatlanul Knézy Jenő lesz, a rádióhallgatókat pedig Virányi Zsolt tudósítja Herningből. A találkozók online, a Telesport.hu oldalon továbbra is követhetők.

Közvetítési menetrend

Január 18-a, szombat: Macedónia?Magyarország 15:50, M1, Kossuth Rádió (II. félidő)
Január 20-a, hétfő: Dánia?Magyarország 20:30, M1, Kossuth Rádió (II. félidő)
Január 22-e, szerda: Ausztria?Magyarország 18:15, M1, Kossuth Rádió (II. félidő)
Január 26-a, vasárnap: döntő 17:20, M1.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Ugorjunk neki a dánoknak is! | ZETApress

Szóljon hozzá!