ZETApress

hírportál

Megtérült a bizalom

Férfi párbajtőr csapatTeljesülhet az olimpicik álma. Megnyerte a fődíjat pénteken a világbajnok férfi párbajtőr csapat az M1 legújabb vetélkedőjében, a Bízunk Benned! című kvízműsorban ? tudatta az MTVA Sajtóiroda. A műsor péntekenként az M1-en 20:20-kor látható!

Udvarhelyi Gábor, Dancsházy-Nagy Tamás, Boczkó Gábor, Imre Géza, Somfai Péter, és a csapatkapitány Rédli András kiválóan teljesített, így a megnyert összeg lehetőséget teremt arra, hogy körülbelül 400, 6-14 éves korosztálybeli gyermek továbbképzését, fejlesztését és a 2014-es versenysorozatokra való felkészülését segítsék ezzel. Imre Gézától megtudtuk: az Olimpici Párbajtőr Grand Prix egy új versenysorozatként 2006-ban indult a magyar vívóéletben, mely valójában több egy versenynél ? program a magyar párbajtőrvívás jövőjéért. ? Fontosnak tartjuk, hogy segíteni tudjuk az út elején járó gyermekeket abban, hogy elérhessék az álmukat, és egyszer akár ők is világbajnokként állhassanak a dobogó csúcsára ? tette hozzá.

Az M1 legújabb műsora egy olyan izgalmas, formabontó vetélkedő, amelyben egy baráti társaságnak és választott kapitányának helyesen kell válaszolnia a kérdésekre ahhoz, hogy a csapat megvalósíthassa az álmát. Ehhez azonban nemcsak tudás szükséges, hanem játékszellem is! Minél jobban ismerik egymást a csapattagok, és minél jobban bíznak a kapitányukban, annál több pénzt nyerhetnek, melyet jó ügyre fordíthatnak.

Udvarhelyi Gábor mesteredző volt az, aki talán legjobban támogatta neveltjét, Andrist és bízott benne a végsőkig. A játék során Bandi gyerekkori barátja, Boczkó Gábor nem kímélve csapattársát, mindvégig irányította őt, hogy koncentráljon és ügyeljen a szűkös időkorlátra is. Rátonyi Krisztina, a műsor fiatal háziasszonya elmondta: összeszokott, kitartó és egymást támogató csapat az övék, ezért is sikerült ilyen kiváló eredményt elérniük a kvízjátékban.

A Bízunk Benned! következő adásaiban ott lesznek a Madách Színház művészei is, akik a Baltazár Színház sérült, tehetséges fiataljaiért fognak össze. Szintén jó ügy érdekében játszanak a vetélkedőben a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány színészei, akiknek nagy álmuk, hogy újabb kórházba vihessék el a gyógyulás mosolygós receptjét, valamint egy társaság is összefog barátjukért, Balázsért, aki egy balesetben mozgásképtelenné vált, ám mivel a vezetés volt a legkedvesebb időtöltése, ezért a nyereményből speciális autót építtetnének neki. Egy játék az álmokért, sok humorral, sok érzelemmel, hogy elmondhassuk: Bízunk Benned!

Szóljon hozzá!