ZETApress

hírportál

Lesz-e még boldog vég?

Szántó Imre JochaPressFordulat sem kizárt, de az elveimből nem engedek! ? mondta Szántó Imre ökölvívó edző. Fordulat előtt áll Szántó Imre és Harcsa Zoltán kapcsolata? A válasz még messze nem egyértelmű igen, de a pénteki Magyar Nemzetben megjelent tudósítás mindenesetre legalábbis a holtpontról való elmozdulásról számol be.

Ahogy az várható volt, Harcsa csepeli kitérője nem bizonyult túl sikeresnek, hiszen a fegyelmi vétség miatt elbocsátott, vitán felül tehetséges bunyós visszatáncolna és közelíteni kíván Szántó Imréhez. De vajon mit szól ehhez a fejleményhez a népszerű Öcsi bácsi? ? tette fel a JochaPress.hu a kérdést.

SZ.I: Az egész ügyről nem változott a véleményem! A szövetség vezetése, konkrétan pedig Dr. Csötönyi Sándor elnök jókora öngólt rúgott, amikor nem engedte, hogy megbüntessem az ittasan karambolozott versenyzőmet, Harcsa Zoltánt. Más kérdés, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság hivatalból felfüggesztette Harcsa javadalmazását, tehát ezt a lépést úgy is értékelhetem, hogy nekem adtak igazat.

? Csötönyi többek között azt is mondta, azért nem lehet megbüntetni Harcsát, mert földön fekvő emberbe nem rúgunk bele?

SZ.I: Az embereket elsősorban a zsebükön keresztül lehet megfogni. Ám, ha minden ugyanúgy meg tovább, jön a havi 300 ezer forint a számlára, akkor nincs az a szent ember, aki a történtek után bármiféle önvizsgálatot tartana! Hát még hogy beismerje a hibáját. Mivel az elnök keresztbe vert engem, attól a perctől oda lett a személyes tekintélyem. Ha akkor folytatom Zolival a munkát, onnan kezdve szinte azt csinálhatott volna, amit akar.

? Az elnök döntését egyértelműen rossznak tartja, ráadásul vannak itt más gondok is ? folytatta a kérdezést Jocha Károly főszerkesztő, melyre Öcsi bácsi válasza idekattintva olvasható.

Szóljon hozzá!