ZETApress

hírportál

Samsung a Balatonon

SamsungsajtóA Samsung Olimpiai Úszófesztivál várja az úszás szerelmeseit! A Magyar Úszás Napján megrendezett eseményen startol a Samsung SMART kilométergyűjtő programja ? tudtuk meg a Danubius Hotel Heliában, a délelőtti sajtótájékoztatón.

Június 22-én, szombaton rendezik meg országszerte a Magyar Úszás Napját ? a csúcseseménynek Balatonfüred ad otthont, ahol ezen alkalomból a Samsung Olimpiai Úszófesztivállal várja az úszás szerelmeseit. A Samsung Olimpiai Úszófesztivál keretében 2,5 kilométert kell leúszniuk a résztvevőknek a Balatonban. Ekkor startol az országos Samsung SMART kilométergyűjtő program is, melynek keretében az összegyűlt kilométereket a vállalat felajánlja a 2016-os Magyar Olimpiai Csapatnak.

A Samsung Electronics Magyar Zrt. fennállása óta a hazai sport elkötelezett támogatója, 1997 óta a Magyar Olimpiai Bizottság arany fokozatú támogatója. A vállalat sport melletti elkötelezettségének egyik legkiemelkedőbb eseménysorozata az 1995 és 2004 között tíz alkalommal megrendezett Samsung Olimpiai Futófesztivál, amely a mai napig az egyik legnagyobb tömegsport eseménynek számít az országban, tíz év alatt összesen egymillió futó állt rajthoz Budapesten és a megyeszékhelyeken. A fesztivál utódja, a Samsung Olimpiai Zöld Fesztivál is évről évre sportbarátok ezreit mozgatta meg. Az idei évben először Olimpiai Úszófesztivállal készül a vállalat.

A Samsung bejelentette, hogy az Úszófesztivál alkalmából indul el az országos SMART kilométergyűjtő program is: a lefutott, leúszott vagy a kerékpárral megtett SMART kilométereket a felhasználók a Samsungsport.hu weboldalon regisztrálva gyűjthetik. A Samsung kezdeményezésének célja, hogy az egész országot rendszeres sportolásra buzdítsa, ezzel is tisztelegve az olimpikonok teljesítménye előtt.

A programhoz csatlakozók a fair play szellemében, ?önbevallásos? módon regisztrálhatják a megtett kilométereiket a Samsungsport.hu oldalon a futás, úszás és kerékpározás sportágakban, hiszen nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos. A Samsung Olimpiai Úszófesztiválon megtett kilométereiket még június 22-én feltöltők között a vállalat egy TV tuneres Samsung SMART monitort sorsol ki. További részletek és játékszabályzat a Samsungsport.hu oldalon található. Ráadásul, a Samsung további nyereményjátékkal is ösztönzi a SMART kilométerek feltöltőit: havonta 1-1 Samsung terméket sorsolnak ki közöttük.

A Samsung szeretettel várja az érdeklődőket szombaton a Samsung Olimpiai Úszófesztiválon, ahol az indulást vállalók a magyar úszóválogatott sztárjai, továbbá más sportágak klasszisai és a közélet hírességei társaságában teljesíthetik a 2,5 kilométeres távot. Helyszín: Balatonfüred, Tagore sétány 1.Rajt: 10 és 15 óra között. Táv: 2,5 km ? rajt és cél egy helyen. Előregisztráció: június 21-én, pénteken 18 óráig 1000 forintért az interneten és június 22-én, szombaton 9 órától a helyszínen 2000 forintért. Fizetés a helyszínen történik.

A Samsung Electronics

A Samsung Electronics világelső a technológia terén: a televíziók, okos-telefonok, személyi számítógépek, nyomtatók, fényképezőgépek, háztartási eszközök, LTE rendszerek, orvosi eszközök, félvezetők és LED megoldások folyamatos megújítója. A vállalat a világ 79 országában 236 ezer embert foglalkoztat, éves forgalma meghaladja a 201 trillió koreai wont. További információ idekattintva olvasható.

1 hozzászólás

  1. Az MTVA Telesport sztárjai a Magyar Úszás Napján! Legyen nyakig vizes, akár a nappaliban is! Népszerű riportereivel, kommentátoraival készül megünnepelni a Magyar Úszás Napját a Telesport, az MTVA Sportfőszerkesztősége. A kommentátor Knézy Jenő, a vizes sportágak iránti elkötelezettségéről ismert Mezei Dániel mellett Szujó Zoltán és Bobák Róbert, a közszolgálati médium Formula?1-es stábjának két tagja is a Balaton mellett dolgozik június 22-én azért, hogy az Úszás Napja és a 2021-es magyar vizes világbajnoki pályázat sikeres legyen. Az m1 három órás élő adást sugároz június 22-én szombaton délelőtt 9 órától, déli 12 óráig.

    Három óra, négy kiemelkedő képességű sportriporter és egy minden szempontból nagyszerű sportág ünnepe. A Balatonfüredi helyszínről közvetített adásban láthatják, hogy milyen együtt úszni Darnyi Tamással; kiderül, hogy az olimpia után a nyílt-vízi Európa Kupa-versenyen 10 km-en hazai vízen versenyző londoni hős, Risztov Éva milyen formában van; de azt is megtudhatják ? akár a helyszínen, akár az m1 élő adásában ?, hogy miért kiemelt esemény a világ sportjában az Úszó-, Vízilabda-, Műugró, Műúszó és Nyílt-vízi Világbajnokság. Az MTVA Telesport Szerkesztőség varázsol igazi nyári hangulatot a nappalikban azoknak, akik nem bírják a hőséget és lefüggönyözött szobákban töltik a szombat délelőttöt.