ZETApress

hírportál

Perez a világ ellen

Carlos PerezJúnius 9-én, vasárnap a Világválogatott elleni gálameccsen köszön el a királynék városa Carlos Pereztől, a 16 éve veszprémi színekben játszó, 55-szörös magyar válogatott játékostól. Az MKB Veszprém Világválogatott elleni összecsapását az m1 élőben közvetíti ? tudatta az MTVA Sajtóiroda.

Perez 16 évet játszott a veszprémi együttesben, ez idő alatt tizenháromszor lett magyar bajnok, játszott BL-döntőt, nyert KEK-et, a válogatottal pedig az athéni és a londoni olimpián negyedik helyezést ért el. Magyarországon négyszer volt az év játékosa. Június 9-én utoljára húzza magára veszprémi mezét, ugyanis azt ünnepélyes keretek között a meccs után visszavonultatják.

A játékos tiszteletére rendezett mérkőzésen az ?ellenfél? soraiban szerepel majd: Sterbik Árpád, Kiril Lazarov, Zsarko Sesum, Dejan Perics, Zlatko Sracevic, Éles József, Gulyás István, Marko Vujin, Momir Ilics, Mikler Roland, Ivano Balic, Zlatko Horvat, Igor Vori, Filip Jícha, Iker Romero, Urios Fonseca, a Világválogatottat a Mocsai Lajos, Zdravko Zovko, Csoknyai István hármas dirigálja. Az m1 élőben közvetíti Perez Carlos búcsúmeccsét a Világválogatott ellen. A 16:20-tól látható találkozó kommentátora Knézy Jenő, a pályaszéli riporterek Mayer Ottília és Mohay Bence lesznek. A budapesti stúdióban Petrovics-Mérei Andrea műsorvezető vendége Skaliczki László, korábbi szövetségi kapitány lesz.

1 hozzászólás

  1. Carlos ment, Carlos jött! A veszprémi Arénában 42:38-as hazai győzelemmel végződő búcsúmérkőzésen Carlos Perez, az 55-szörös magyar válogatott játékos előbb a Világválogatottban, majd az MKB Veszprém csapatában játszott. A mérkőzés végén társai a vállukon vitték le a pályáról, s róla nevezték el az Aréna előtti sétányt. A kubai klasszis távozása ellenére a bakonyi megyeszékhely mégsem marad Carlos nélkül: leigazolták a spanyol Carlos Ruesgát, aki a mai vesztes Világválogatottban mutatkozott be közönségének.