ZETApress

hírportál

Megvan Talma második idei pole-ja!

Ahogy tegnap megjósolták, esett az eső Brnóban. Esett éjszaka, esett reggel, esett kora délután, így a tegnapi időeredményén senki nem tudott javítani. A szabadedzésen Talmácsiék dolgoztak a vizes beállításokon, amit végül az időmérőre sikerült jól behangolni ? tudatta a World Communication Company.

Bár jól lehet, hogy a 2. kvalifikáción elért 12. helye nem ezt mutatja, megvannak a vizes beállítások, csupán nem kockáztatott feleslegesen a magyar világbajnok. A rajtsorrend ezért nem változott tegnaphoz képest: 1. TALMÁCSI, 2. Terol, 3. Iannone, 4. Smith.

Nagyon örülök az idei második rajtelsőségemnek, annak pedig különösen, hogy mindezt Brno-ban értem el, és holnap a sok-sok magyar előtt az élről indulhatok. A reggeli edzésen még nem voltak jók a vizes beállítások, de az időmérőre rengeteget javítottunk rajta, így ha holnap esne, arra is fel vagyunk készülve. A futamon egy egészen különleges sisakban fogok versenyezni.

A bukó grafikájában látható lesz számos magyar feltaláló találmánya, amit az egész világon ismernek és elismernek. Mindezek mutatják, hogy elődeink mit tettek le az asztalra, és hogy az ő feltalálásukra, tudásukra az egész világnak szüksége volt. Próbálok majd ebből is és a magyarok biztatásából is plusz erőt meríteni. A versenyre esőt ugyan nem mondanak, de felhős idő várható, amiből bármi lehet ? mondta Talma az időmérés után.

Szóljon hozzá!