ZETApress

hírportál

Farsangi félmaratoni

Az 1. Kaposvár Dombjai Farsangi Félmaraton február 6-án, vasárnap, 11 órától kínál megméretési lehetőséget a futás amatőr és profi szerelmeseinek, akik előző nap igazán változatos kísérő programokon hangolódhatnak a versenyre ? tudtuk meg Szűcs Istvántól.

A Kaposvári Szabadidő Egyesület és az Attidas Kft. közreműködésével, a kaposvári önkormányzat kiemelt támogatásával, sok-sok szponzor segítségével egy olyan futóversenyt indítok útjára, mely minden évben hozzákapcsolódik az országos hírű Kaposvári Farsang programjaihoz. ? fogalmazott lelkesen a hazai sporteseményekről nagyon jól ismert szpíker, Péter Attila. ? Természetesen sok-sok vidámság és farsangi buli is része a kétnapos programsorozatnak.

Néhány cím a programból: Farsangi jegyesség (futó szerelmespároknak), Farsangi csinnadratta (futó ? jelmezes ? kereplős) felvonulás, télűző táncház és dedaégetés. Kaposvár vezetői és a rendezvények szervezői külön nagy szeretettel várják az ide érkező futó vendégeket, aki a 21,1 km-es távot egyéniben, vagy háromtagú váltóban (10 km, 6,9 km, 4,2 km) teljesíthetik. Szeretném feldobni az alapozás fáradságos és egyhangú napjait.

Szeretném megmutatni mindenkinek az én csodálatos városomat: Kaposvárt. A hagyományteremtő versenyt megelőző napon, a CORSO Bevásárlóközpont mélygarázsában (Áchim u. 4.) már megnyit a nevezési iroda, melyet mindenkinek fel kell keresnie! Szombat este 8-tól éjfélig megrendezzük a Krampampuli Farsangi Bált csak futók és hozzátartozóik részére. Szombaton és vasárnap a regisztráció, a bál, az öltözők és a ruhatár helyszínén bemutatásra kerül a 2011-es sportév versenyrendezőinek kiállítása, ahol kedvezményes nevezésre is lehetőséget kínálnak. A rajt február 6-án, vasárnap, 11 órakor lesz a Kossuth téren, ahol a célt is kijelöltük.

Előnevezés február 4-ig!

Sokak kérésére úgy határoztunk, hogy péntekig (február 4-ig), meghosszabbítjuk az előnevezési határidőt és nem emeljük a nevezési díjat ? folytatta az egykori tájfutó, testnevelő tanár, ironman, amatőr maratoni futó főrendező. ? Tehát egyéni versenyzőknek 5050 forint, a váltóknak 9000 forint marad a nevezési díj, ha péntekig valamelyik OTP bankfiókban az OTP Bank 11773432-03787289 bankszámlaszámára befizeti azt. Az egyéni előnevezők név, születési év, település, vagy egyesület, míg a váltók a csapatkapitány neve, kategória (férfi, vagy nő), település, vagy egyesület megjelölésével küldjék az utalást.

Még mindig lehet nevezni és még mindig lehet szólni az ismerősöknek is! Lesz helyszíni nevezés, február 5-én, 11 órától a versenyközpontban és vasárnap, reggel 8 órától 10 óráig ugyanott. A helyszíni nevezés díja egyéni versenyzőknek hatezer, a váltóknak tízezer forint. A nevezési díj tartalmaz: részvételt a versenyen, részvételt a Krampampuli Farsangi Bulin, chipes nettó időmérést, frissítést, orvosi szolgálatot, egyedi emléket minden indulónak, a kaposvári McDonald?s étterem meghívásait (több mint 1500 forintértékben), az Arkánum Kft. termékmintáit, az EXPO-n szereplő sportrendezvények ajándékait, kedvezményes belépőjegyeket a Múzeumba és a Rippl-Rónai Villába, részvételt a Kaposvári Dorottya Napok és Farsang rendezvényein, támogatói ajándékok sorsolásán való részvételt és még sok minden mást.

A kollégiummal olyan kedvezményben sikerült megállapodnunk, hogy a szállásdíj, az idegenforgalmi adó, sőt a vasárnapi kontinentális reggeli is belefér a háromezer forintos árba. Ráadásul a kollégium abban is partner, hogy a verseny után vissza lehet menni, és a tornaterem öltözőjében le lehet zuhanyozni náluk. A verseny útvonala idekattintva megtekinthető.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Farsangi félmaratoni | ZETApress

Szóljon hozzá!