ZETApress

hírportál

Fej-fej mellett az élen

Az MTK pénteken 2:0-ra nyert Nyíregyházán, 57 pontjával mégis másodmagával vezeti a mezőnyt a Soproni ligában. Ellenfelei közül a Debrecen játék nélkül tartott vele lépést, mert a hajdúságiak a Sopron kizárása miatt ezen a hétvégén szabadok. Holnap az 54 pontos Újpest Paksra látogat. Ha győznek a fővárosiak Tolnában, marad a hármas holtverseny továbbra is az élen.

A 27-ik fordulóban további két vendéggyőzelem született. Kaposvár a Fáy utcában verte 2:1-re a Vasast, míg Zalaegerszeg a Szőnyi úton verte 2:0-ra Tatabányát. Pénteken a Honvéd 2:2-es döntetlenével Győrből hozta el az egy pontot. Siófok otthon verte 4:2-re tegnap a REAC-ot, míg a Fehérvár 3:1-gyel tartotta otthon mindhárom pontot a Diósgyőrrel szemben.

Megvannak a feljutók

Az NB II-ben három fordulóval a vége előtt mindkét élen álló hét-hét ponttal vezet. Keleten Kecskemét 2:1-re verte Tuzsért, a második helyezett Szolnok 4:0-ra Bőcsöt, míg a további hat ponttal lemaradó Fradi 1:1-et játszott az Üllői úton Tököllel. Péntek délben jelentették be a IX. kerületi klubházban, hogy az angliai vételár megérkezett, de ez sem segített a feljutásban. Aki nem tanult meg focizni, az akkor sem fog tudni, ha megfizetik!

Nyugaton a Haladás 4:1-re nyert Bőcsön, míg a második helyezett Felcsút 1:1-et játszott a nyolc ponttal mögötte álló Gyirmót otthonában. A hátralévő három fordulóban lehetetlennek látszik elvenni a feljutás lehetőségét a Kecskeméttől és a szombathelyiektől.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Hárman, mégis egyedül

Szóljon hozzá!