ZETApress

hírportál

Snow Day Eplényben

Havas környezet és jégkoronggal bővülő program várja a Snow Day látogatóit hétvégén. Péntektől vasárnapig rendezi a Magyar Egyetemi Sí és Természetjáró Egyesület a második Snow Day-t Eplényben ? tudtuk meg Vasvári Ferenctől.

Az időjárás a havazással és a visszatérő hideggel kedvez a szervezőknek, akik három napra három versenyt és egy családi napot szerveznek; a résztvevők összesen kilenc havas sportágat próbálhatnak ki. A kínálatban ? a január közepére kiírt, de az enyhe idő miatt e hét végére szervezett ? az eredetileg meghirdetett alpesi sí, snowboard, sífutás és ugrás, biatlon, telemark, kutyaszánhúzás és jégszobrászat mellett újdonságként a jégkorong is szerepel.

Szerencsénk volt, bejött az időjósok ígérete, megérkezett a hónap végére a hó, napok óta esik a Bakonyban, a hó vastagsága a pályákon 40-80 centiméter. Teljes programmal tudjuk megrendezni, amit eredetileg elterveztünk, sőt a nyolc sportághoz kilencedikként a jégkorong is csatlakozik. Remek, karbantartott pályák, sok hó, hangulatos téli környezet várja az Eplényi Nordica Síarénába látogatókat ? mondta Barbai Áron főszervező.

A szombati napon a Snow Day látogatói találkozhatnak a magyar jégkorong-válogatott kabalamedvéjével, Csuszkával, aki felméri a jelentkezők ügyességét a jégkoronggal kapcsolatosan, aki pedig megérdemli, annak különböző nyereményeket, például emblémázott korongot, hoki-botot ad ajándékba ? tette hozzá Kovács Zoltán, a honi jégkorong szövetség főtitkára. A Snow Day támogatói: NORDICA, Chio, Coca-Cola, Rapidus Optika, UNIQA, Fundango, Náncsi Néni Vendéglője, Építész Pince étterem. Bővebb információk idekattintva olvashatók.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Folytatódik a Snow Day | ZETApress

Szóljon hozzá!