ZETApress

hírportál

Lezárul a brutalitás

A végéhez érkezik a Brutal Challenge 2010! November 28-án lezárul a Brutal Challenge 2010-es versenysorozata. A Budakalászi Sportcsarnokban jövő vasárnap 17 órától kerül megrendezésre az egész éves rendezvénysorozatot megkoronázó döntő!

Az év során hat állomáson mérhették össze erejüket a versenyzők. Az állomásokról összesen 36 férfi és 10 női versenyző jutott be a végső küzdelembe. A döntőn az év legjobb Brutal Challenge versenyzői harcolhatnak meg a fődíjért! Hatalmas küzdelemre számítunk és óriási súlyok megmozgatására! Ezen a versenyen valóban csak a legbrutálabb arcok indulhatnak el! A küzdelmet izgalmas fight show és sztriptíz teszi még brutálabbá! A döntőre a belépés díjtalan!

A Brutal Challenge 2010

A Brutal Challenge versenysorozattal egy új sportág született! Az új sportág népszerűsége versenyről, versenyre nő. Itt bárki összemérheti erejét, ez nem csak az óriások versenye! A Brutal Challenge lényege, hogy az indulók öt gyakorlattal minimum tíz tonnát mozgassanak meg, hölgyek esetében a cél a négy tonna megmozgatása. Az öt gyakorlat a következő: guggolás, felhúzás, fekve nyomás, nyakból nyomás, páros bicepsz.

Az eddigi több ezer tonnát megmozgató Brutal csapat tagjává válhat bárki, aki teljesíti a kihívást. A Brutal Challenge 2010-re igazi profi versennyé nőtte ki magát. Egy új sportág, amely lelkes sportkedvelők ezreit mozgatta és mozgatja meg itthon és külföldön egyaránt. Jöhet hobbigyúrós, vagy kőkemény sportoló, fiatal és idős, férfi és nő egyaránt! Lényeg, hogy a maximumot tudják megmutatni a versenyen, melyről bővebb információ idekattintva található.

Szóljon hozzá!