ZETApress

hírportál

Gábor ma már tesztel

Alig ért véget az idei vébészezon, a munka nem állt meg a csapatok és a versenyzők számára. Jóllehet Talmának még nincs csapata a 2011-es esztendőre, nevezését azonban a DORNA elfogadta, így gőzerővel folynak a tárgyalások, hogy a kiváló magyar versenyző jövőre is ott lehessen a legjobbak között.

A Bimota gyár képviselői, valamint Eskil Suter úr megkereste Talmácsit, hogy felajánlják neki a Bimota és a Suter váz kipróbálását, amit Gábor örömmel elfogadott. De még mielőtt bárki is messzemenő következtetéseket vonna le, a hétfői motorpróbák nem jelentik azt, hogy a magyar versenyző szerződést is kap, csupán úgy gondolta, hogy tapasztalatszerzés szempontjából mindenképpen jól jön a lehetőség ? tudatta a Faster Management.

A célom mindenképpen az, hogy minél több kört tegyek meg a motorokkal. Egy igazán jó lehetőségnek tartom ezt a motorpróbát, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mekkora különbségek vannak a vázak között. Az időjárás előrejelzés alapján eső várható, de remélem, a nap végéig elkerülik a pályát a felhők és egy tartalmas napot zárhatunk majd ? mondta Talmácsi Gábor.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Talma Biotán | ZETApress

Szóljon hozzá!