ZETApress

hírportál

Pihennek a futballisták

Befejeződött az őszi szezon a Soproni Ligában is. Az utolsó mérkőzésre stílszeren Sopronban került sor, ahová az MTK négy napon belül már másodszor látogatott. Hétfőn a sűrű hóesésben 1:0-s vendégvezetésnél a játékvezető az első félidő derekán félbeszakította a küzdelmet, tegnap viszont sikerült lejátszani a megismételt találkozót. A vendégek 2:1-es félidei vezetés után 5:1-re győztek. Érdekesség, hogy a hazaiak szépítő és a vendégek utolsó gólja egyaránt hosszabbításban esett.

A Liga Kupa őszi döntőjében nem sikerült a Diósgyőri visszavágás. A házigazdák ugyan elverték 2:1-re a vendégeket, de a Fehérvár tíz nappal ezelőtti 3:0-s otthoni győzelme elég volt a boldogsághoz. Jövőre a tavaszi győztessel küzdhet majd meg az Intertotó kupabeli indulási jogáért.

A második vonalban Nyugaton is pihenőre vonultak a csapatok. A Felcsút 3:1-re nyert Komlón a korábbról elhalasztott mérkőzésen, így 34 pontjával beérte az élen álló Szombathelyt és Pápát. A hármas holtversenyben álló csapatokat a 30 pontos Gyirmót követi a negyedik helyen.

Nem marad el jövőre a fővárosi utcai futás

Mégis lesznek jövőre a fővárosban utcai futóversenyek. A Fővárosi Közgyűlés Városképvédelmi bizottsága megértette a főpolgármesteri intelmet, s megismételt ülésén engedélyezte azokat. Az újabb döntésben az egészséges életmód melletti elkötelezettségükről beszélnek, de az ellenzék szerint inkább üzleti szempontok vezérelték őket.

Szóljon hozzá!