ZETApress

hírportál

Ági két papírt is írt

Kovács Ági két aranyérmet is nyert a hétvégi rövidpályás úszóbajnokságon. Az örömbe üröm is vegyülhet, ha az október 30-ai doppingügye miatt a WADA és a nemzetközi szövetség elmarasztalja. Ha megteszik, Áginak az ügy kirobbanása utáni összes eredményét megsemmisítik, így a két érmét is vissza kell adnia.

Tegnap a tv2 Naplója is foglalkozott a csütörtöki felmentő ítélettel, mely ellen sem a MACS, sem a MÚSZ nem fellebbezett. Láthattuk, amint a múltkori híradásunkkal szemben Ági nem egy, hanem két papírt vett elő. Egyiket a felmentő, másikat az elmarasztaló ítélet utánra írta, a látszatra tehát nagyon is adott!

A Fradi még dobogós lehet

Mára halasztották az NB II Keleti csoportjának őszi záró fordulójában az FTC?Baktalórántháza összecsapást. Győzelmükkel a 26 pontos zöld-fehérek megelőzhetik a 27 pontos Vác-Újbudát, s a 33 pontos Kecskemét és a 32 pontos Szolnok mögött harmadikok lehetnek a táblázaton. Sorozatbeli ötödik győzelmükkel megkaphatják a beígért rekordprémiumot is.

A Nyugati csoportban a Haladás és a Pápa áll az élen 34-34 ponttal. A 31 pontos Felcsút komlói mérkőzését két másikhoz hasonlóan a rossz időjárás miatt elhalasztották, így akár hármas holtverseny is kialakulhat az élen. Fehérváron lejátszották a Liga Kupadöntő odavágóját, ahol a házigazdák 3:0-ra verték a diósgyőrieket. A visszavágót 28-án rendezik. Az őszi kupagyőztes a tavaszi elsővel játszhat majd az Intertotó Kupa indulási jogáért.

Szóljon hozzá!