ZETApress

hírportál

Visszavágtunk Máltának

Tegnap este a Megyeri úton folytatódott a magyar focisták sikersorozata. Szinte napra pontosan az egy évvel ezelőtti máltai fiaskó után az Eb-selejtezőn visszavágtunk a szigetországiaknak: 1:0-s félidei vezetés után 2:0-ra hoztuk a mérkőzést. Nem csak Újpesten, de Tatabányán is győztünk. Az észak-dunántúli bányászvárosban U19-es válogatottunk 0:1-es félidő után 2:1-re verte a svájciakat, így csoportelsőként jutottunk tovább.

Tegnap Kecskeméten ugyancsak hazai siker született. Igaz, itt az ellenfél is magyar volt. Az NB II Keleti csoportjának listavezetője 4:0-ra verte a valaha szebb napokat látott Ferencvárost. A hazaiak két gólját a színes bőrű Yannich szerezte, így most a kameruni labdarúgó is valamelyest visszavághatott a fővárosi kemény mag korábbi rasszista rigmusaiért, folyamatos huhogásaiért.

Motorsportban még nagyok lehetünk

Amíg itthon örültünk, addig Ausztráliában búsultunk. Ma hajnalban, a világbajnoki pontversenyben vezető Talmácsi Gábor csak a nyolcadik helyre motorozott a 125 köbcentiméteres kategóriában. Már az időmérő edzés sem sikerült számára, mert kétszer is bukott, s csak a kilencedik helyről rajtolhatott. Márkatársa, Faubel a hatodik helyről rajtolva a harmadik helyre hozta Bancaja Asparját, így egy pontra közelítette meg a listavezetőt. Folytatás a jövő vasárnap, a Maláj Nagydíjon, míg a világbajnoki cím sorsa november 4-én, Valenciában dőlhet el.

Szóljon hozzá!