ZETApress

hírportál

Hatvani sokadalom

Sportvarázs és városi sokadalom Hatvanban. Bosch Triatlon-ünnep tizenhetedszer. Ismét hatalmas érdeklődés kísérte az egész napos családi programokkal tarkított XVII. Robert Bosch Országos Triatlon Bajnokságot Hatvanban.

A nagyszabású önkéntes szervezőmunkának köszönhetően idén is több mint ötszázan vállalkoztak a 20 kilométeres kerékpározásra, a 750 méteres úszásra és az 5 kilométeres futásra. A hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. már 7 éve névadó támogatója a neves sporteseménynek.

A nyári tikkasztó hőség sem törte meg a már hagyományos Triatlon népszerűségét, melyet a versenyzők és a szurkolók száma egyaránt bizonyított. A lőrinci Tó-strandról induló verseny megnyitóján Ficzere Ferenc, a Bosch csoport regionális kommunikációs igazgatója hangsúlyozta: (?) fontos, hogy egy nagyvállalat, mint a legjelentősebb autóipari beszállítóként ismert Bosch, olyan programok névadó támogatójaként is megjelenjen, amely az egészséges életmódot és a környezetünk védelmét népszerűsíti. Ezek a Bosch vállalati alapértékei között is megtalálhatók.

Miközben a versenyzők két keréken majd futócipőbe bújva, s végül a hűsítő medencében rótták a kilométereket, a hatvani Kossuth téren egész napos program kavalkád szórakoztatta a látogatókat és a szurkolókat. Sztárok is érkeztek a városba, a Megasztáros Tóth Vera mellett Fenyő Miklós, a Dolly Roll, és a Fiesta együttes is színpadra lépett. Az ünnepélyes eredményhirdetést követően a Magna Cum Laude élő koncertje készítette elő a hangulatot az éjszakai utcabálra.

A legnagyobb és legtöbb embert foglalkoztató Bosch gyárként, a hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. szívesen áll ilyen nagyszabású, hosszú múltra visszatekintő és országosan is népszerű esemény mellé. Nagy öröm számunkra, hogy a nevünket viselő Országos Triatlon versenyt ekkora siker övezi, és külön köszönet illeti a várost a színvonalas programsorozat megszervezéséért is, mely Hatvan jó hírnevét is öregbíti ? üdvözölte a tizenhetedik alkalommal megrendezett verseny sikerét Thomas J. Schönenberg, a Robert Bosch Elektronika Kft. gazdasági ügyvezető igazgatója.

Szóljon hozzá!