ZETApress

hírportál

Beérték a Honvédet

A Ferencváros folytatja kudarcsorozatát. Az elmúlt heti, kazincbarcikai döntetlene után tegnap otthon is hasonló eredményt produkált. Ezúttal a Vecsés rabolt pontot az Üllői útról 2:2-es döntetlenével.

Az élvonalban pénteken a Honvéd is hasonló eredményt produkált Diósgyőrben. Tegnap több csapat is megelőzhette volna, de egyiknek sem sikerült. Hiába verte 4:0-ra a Debrecen a Kaposvárt, hiába érte be pontszámilag a kispestieket a táblázaton, rosszabb gólkülönbséggel csak a második helyre jöhettek fel. A ZTE is utolérhette volna győzelmével az éllovast, de csak 0:0-t ért el odahaza a Győrrel szemben, ami a negyedik helyre elég.

Legnagyobb esélye az MTK-nak volt a pillanatnyi első helyre, de ők meg a Siófokkal nem bírtak a Balaton partján, így csak 1:1-re tudták hozni a meccset, s pillanatnyilag harmadikok, míg a Győr a hatodik. Az ötödik helyre a Fehérvár jött fel a Tatabánya elleni 7:0-s győzelmével. Ellenfelük egyedül áll pont nélkül az utolsó helyen.

A Paks végre pontot szerzett, s mindjárt hármat is. Az újonc Nyíregyházát verte meg 3:0-ra odahaza. Ellenfele egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, mert az első fordulóban elmaradt hazai Győr elleni összecsapásukat azóta sem pótolták. Sopronban is három gól esett, a hazaiak 2:1-re verték a REAC-ot. A forduló nyolcadik mérkőzését holnap este a Megyeri úton játssza az Újpest és a Vasas.

Szóljon hozzá!