ZETApress

hírportál

Emlékkoncert az atyáért

László atyaA Rajkó Zenekar koncerttel tiszteleg László atya emléke előtt december 12-én, szombaton este 6 órakor a Gazdagréti Szent Angyalok Templomban.

Belépőjegy nincs, adományokat szívesen fogadnak László atya céljainak folytatásához a Gazdagréti Katolikus Templom Alapítvány K&H 10200878-31512222 számú számláján.

Nagyon tiszteltük László atya tevékenységét, mert hitet adott az embereknek, márpedig nekünk meggyőződésünk, hogy hit nélkül nem érdemes élni ? indokolta vállalásukat Gerendási István, a Rajkó Művészegyüttes igazgatója. ? Azt a hitet kell követnünk, amit elődeink átadtak nekünk. Szeretnénk elérni, hogy aki eljön a koncertünkre, az ugyancsak ezt érezze. Mi is hitet adjunk, hogy László atya útját érdemes járni, és folytatni kell a munkáját. Erre a koncertre több meglepetéssel is készülünk, amelyet természetesen nem szeretnék elárulni, csupán annyit, hogy többféle zenei stílus csendül majd fel ? tette hozzá sokat ígérően Gerendási István.

Jótékonysági karácsonyi est az Olasz Kultúrintézetben

December 12-én, szombaton 17 órakor a Bródy Sándor utcai Olasz Kultúrintézetben Karácsonyi estet tartunk ? tudatta sajtószolgálatuk. A Le amiche dell?Italia Társaság az Olasz Kultúrintézettel együttműködésben szervezett estjén, a karácsonyi dalokon, illetve a kisgyerekek számára szervezett műsorokon kívül árverést tartanak, illetve lottósorsolást. A bevétel teljes összegét a budapesti Vakok Batthyány László Gyermekotthon Római Katolikus Óvodája, Iskolája részére ajánlják fel.

Szóljon hozzá!