ZETApress

hírportál

Rammstein a korongon

RammsteinMegjelent az általam igen kedvelt német, kicsit hedonista, kicsit meg minden-ista együttes legújabb lemeze, a Liebe ist für alle da. Ami viszont a Rammstein szót illeti, először mindig a németországi légibázison történt katasztrófa képei ugrottak be.

A Frecce Tricolori, a Háromszínű nyilak az Aeronautica Militare Italiana műrepülő kötelékének három Aermacchi MB?339 típusú gépe összeütközött és az egyik a nézők közé csapódott. Hatvanhét néző és a három pilóta vesztette életét, több százan szenvedtek súlyos sérüléseket.

A csak németül éneklő német férficsapat állítja, hogy nem a katasztrófa színhelye a névadójuk, hanem a rammen, az oldalról nekimenni, plusz egy kő a Stein igencsak passzol nyomulós zenéjükre, meg jó csengése is van. Csak úgy, oldalról neki is mennek csodálatos társadalmainknak, az Európai Unió derék polgárainak.

Új CD-jükről a Pussy című számuk videoklipje feketelistára került a televíziós csatornáknál, de így is több mint húsz millióan látták a neten keresztül. Egyébként március 16-án itt lesznek a Papp László Budapest Sportarénában ? tudatta Angyal László Aviator.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Két hét múlva itt a Rammstein | ZETApress

Szóljon hozzá!