ZETApress

hírportál

Music Television buli pénteken

A38 hajóOktóber 9-én éjfél előtt kezdődik az MTV európai zenei díj regionális díjátadója, amely előtt a jelöltek élő koncertekkel indulnak harcba a győzelemért. A díjak kiosztása után hajnalig tartó buli várja a vendégeket az A38 hajó összes termeiben ? tudatta Szernai Andrea és Steiner Gábor, aki a felvételt is készítette.

Berlinben rendezi meg idei EMA (European Music Award ? Európai Zenei Díj) átadóját a Magyarországon is népszerű Music Television (MTV). Az, hogy végül kik versenyezhetnek a német fővárosban átadandó díjért, regionális szinten dől el. A magyar regionális díjátadó show-t az A38 hajón, október 9-én rendezi meg az MTV.

Regionális díjátadó show az A38 hajón

Az este 7 órakor kezdődő programban az elmúlt évekhez hasonlóan, most is öt zenekar, a The Idoru, az Esclin Syndo, a The Mog, a The Kolin és a Zagar lép színpadra, hogy megmérkőzzön az EMA magyar regionális díjért, amely belépő a berlini versengésre, az Európa legjobbja ? a Best European Act ? címért.

A koncertek után, fél 12-kor kezdődik az EMA Regional Award show, majd éjféltől pirkadatig a hajó koncerttermében Kollektíva DJ-k, a tetőteraszon ? a jó idő reményében ? a No Vidra Crew DJ-k szórakoztatják a táncolni vágyókat. Dr. Zoidberg, Ioda, Sinko és Subotage a bangkoki kaszinó legvadabb és legmélyebb bugyraiba kalauzolja el vendégeit, a legkiválóbb techno, minimal és house zenék ritmusaival.

Szóljon hozzá!