ZETApress

hírportál

Norbi Légörvénye

Norbi LégörvényeItt az év balladája! Zeneipari szakemberek szerint egy balassagyarmati, eddig jobbára ismeretlen előadó nevéhez fűződik a 2014-es esztendő egyik legnagyobb slágerének ígérkező líra. Nemesvári Norbert esete a tipikus példa arra, hogy soha nem késő elkezdeni valamit. Nem számít az életkor, a körülmények, csak a szív, a lélek és a hit.

Norbert önerejéből, mindenféle média hátszél nélkül ér el sikereket az utóbbi időben. Egy zenész, aki 21 éve muzsikál, mégis csak most látta elérkezettnek az időt arra – mondván, mindennek van egy érési folyamata -, hogy önálló dalokat írjon, és azokkal ország-világ elég álljon. Dalai hamar túlszárnyalták minden elképzelését, hiszen a slágergyanús szerzemények külön életre keltek, hírnevet szerezve ezzel előadójának. Szimpatizánsai Facebook-oldalán azt írják, lírai dalai a szívekig hatolnak. – A szerzeményeim a boldogság tudatos megélése, a pozitív életszemlélet, no meg persze a romantika jegyében íródnak. A mai zűrzavaros világban erre nagy szükség van – mondja az énekes.

A lehető legjobb időben jön elő Nemesvári. Igen, a lehető legjobb időben. Mert a tehetségkutatók annyira szétbombázták ezt a szakmát, hogy óriási űr keletkezett. Norbert ezt az űrt tölti be. Az érzelmes, női szíveket megdobogtató slágerek rég óta hiánycikknek számítanak idehaza. Pedig ennek a rétegnek szüksége van ilyen dalokra, hogy a szívükre hatva, kristálytiszta őszinteséggel, hittel és szívdobogtatóan énekeljen nekik valaki. Nemesvári visszahozza a zenébe a romantikát! Ha a rádiók is mellé állnak, közösen bebizonyíthatják, hogy igenis 43 évesen, tehetségkutató nélkül is lehet érvényesülni Magyarországon – mondta egy nagy multinacionális lemezkiadó igazgatója az előadóról. Norbert egy minden eddiginél érettebb, kiforrottabb dallal jelentkezett. Új dalához Szabó Ágnes sztárszövegíró írt szöveget. Nem szeretnénk hosszan beszélni a szerzeményről, hiszen a nóta önmagáért beszél! – tudatta a Nemesvári Produkció.

1 hozzászólás

  1. Nagyon büszke vagyok gyarmati kötődésem révén Norbira! Végre! Már megint van egy elismert tehetségünk! Gyönyörű ez a szám is! Gratulálok Norbi, de itt kell megemlítenem Koleszár Gábor nevét. Ő egy hasonló stílusú – zömében lírai dalokat éneklő – szintén gyarmati énekes, akit a tengerentúlon jobban ismernek mint idehaza – és ráadásul saját szerzeményeit adja elő – amit szégyennek tartok, mert az Ő számai is jelentős mondanivalóval bírnak… Igaz Ő Norbinál még jóval idősebb, de a pálya leírása rá is vonatkozhatna… Jó lenne ha Őt is elismernék! 🙂

    Mindezeket nem azért írtam, hogy Norbi érdemeit hátérbe szorítsam, csak szeretném, ha minden “palóc atyafim” – akit tehetséggel áldott meg az Úr – elismert lenne! Még egyszer gratulálok, ez a számod is csodálatos Norbi! Szeretnék még sok-sok jó számot hallani Tőled! 🙂