ZETApress

hírportál

Akkreditáció jegyeseknek

SzigetFesztiválTisztelt Szerkesztőség! Köszönjük érdeklődését a 2013-as Sziget Fesztivállal kapcsolatban! Sajnálattal kell azonban közölnünk, hogy a jelentkezések magas száma miatt nem áll módunkban akkreditációt biztosítani az Önök médiumának ? írta a minap a Sziget Fesztivál Sajtóiroda.

Amennyiben úgy döntenek, hogy saját maguk által vásárolt jeggyel részt kívánnak venni a fesztiválon, munkájukhoz sajtós/fotós passzt természetesen biztosítani tudunk. Amennyiben ezt igénybe kívánják venni, kérem ezt legkésőbb egy héttel a fesztivál kezdete előtt jelezni szíveskedjenek! A passzt a fesztivál helyszínén, a Nagyszínpad mellett felállított Sajtóirodában tudják majd átvenni. Megértésüket köszönjük, és munkájukhoz további sok sikert kívánunk! Barátsággal: Sziget Fesztivál Sajtóiroda, Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. ? fejeződik be névtelen levelük.

S mit felelhet erre egy főszerkesztő? ? Nem értem, hogy a jelentkezők magas száma miért befolyásolja akkreditálásunkat? Ha nem akarnak sok sajtóst a Szigeten, miért kínálnak mégis sajtós/fotós passzt a saját magunk által vásárolt jegyhez? S miért mi fizessünk azért, hogy őket reklámozzuk, róluk írhassunk? Kár, hogy ennyire bevétel-centrikusak és még a médián is nyerészkedni akarnak! Ilyen feltételekkel természetesen a tavalyihoz hasonlóan idén sem fogunk odamenni, de a barátságunk ettől még megmarad!

1 hozzászólás

  1. Állatvédők a Sziget 2013 Fesztiválon. A Sziget 2013 Fesztivál Köztársaság vendégeinek tízezrei a megszámlálhatatlan koncert és programhelyszín mellett a civil szervezetek által kínált elfoglaltságok tucatjait is örömmel látogatják. Az Orpheus Állatvédő Egyesület a Sziget Zöld területén a környezettudatosság, a felelős állattartás érdekében tevékenykedik. A vendégek tesztelhetik memóriájukat állatbarát memóriajátékkal, állati teszteket tölthetnek ki, megnézhetik az Állatvédelmi fotókiállítást is. Emellett megismerkedhetnek az egyesület állatmentő tevékenységeivel, jelentkezhetnek önkéntesnek, illetve állatbarát ajándékokat (matricákat, képeslapokat, plakátokat) vihetnek haza.