ZETApress

hírportál

Gomes is kiesett

Az Appril Project, Krizbai Teca, László Attila és Szabó Ádám került a végső döntőbe tegnap este a Csillag születik 3. szériájában, az RTL Klubon. Az Everdance-et követően a zsűri és a nézők közös döntése alapján most Gomes-nek kellett búcsúznia a közönségtől.

A tehetségkutató hatodik élő show-jában eldőlt, hogy kik azok a kiscsillagok, akik jövő héten már a fődíjért küzdenek. A végső döntő előtti adásban a kiscsillagoknak két-két produkciót kellett bemutatniuk a nézőknek, illetve a zsűrinek, hogy meggyőzzék őket, ott a helyük a jövő heti fináléban.

Az Appril Project egy keresztapás-gengszteres és egy autószerelős táncprodukcióval kápráztatta el a közönséget. Gomes elsőként egy gyors tánctörténeti összefoglalót, majd pedig zöld maszk mögé bújva, egy képzeletbeli dzsungel-lény táncot vitt a színpadra. László Attila visszatért a klasszikusokhoz, Demjén Ferenc: Mindig ugyanúgy, illetve Charlie: Aludj el kisember című dalát énekelte.

Krizbai Teca egy magyar számmal, Malek Andrea: Gyere hangolj rám slágerével, majd Elton John nagy klasszikusával: a Your song-gal aratott sikert. Szabó Ádám egyvelegének végén Hernádi Judit Sohase mondd! ? című számát játszotta el, a zsűritől pedig maximális pontszámot kapott kiváló játékáért. A második produkciójáért is kiemelkedően magas pontokkal jutalmazták, miután Rimszkij-Korszakov: A dongó című darabját ültette át harmonikára.

A Csillag születik 3. mezőnyétől végül a zsűri pontszámai és a nézők szavazatai alapján Gomes-Martins Klaudia búcsúzott. A tehetségkutató műsor 2011-es szériájában ? rendhagyó módon ? négyen állnak majd színpadra a fináléban. Jövő szombaton így eldől, hogy az Appril Project, Krizbai Teca, László Attila, vagy Szabó Ádám fejezi-e be győztesként a sorozatot.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Attila ragyogása | ZETApress

Szóljon hozzá!