ZETApress

hírportál

Caramel megint nyert

Trokán Nóra és Molnár Ferenc nyerte A Nagy Duettet. Tegnap este véget ért a tv2 nyolc héten át tartó énekes show-műsora. A Nagy Duett legjobb három párosa a fináléban is remekelt, a nézők véleménye szerint a legjobbnak járó elismerést végül Nóra és Caramel vehette át!

A Nagy Duett fináléjának első fellépő párosa, Peller Mariann és Bereczki Zoltán Christina Aguilera: Candyman című slágerével hengerelt. A páros nem bízta a véletlenre a dolgot: káprázatos produkciót állítottak színpadra, igazi Hollywood-i show-t láthattak tőlük a nézők. Mariannék maximális, 30 pontszámot kaptak inspiráló kezdésként.

Iszak Eszter és SP első dalukban megidézték Hajdú Péter több korábbi koreográfiáját. A próbák során SP nadrágszakadásig gyakorolta az emlékezetes Pí-breaktáncot, amelyet ezúttal gegként építették be az éles bevetésen, sőt a tini-sztár megmutatta, a keringő is megy neki. Mindezért 27 pontot kapott a legfiatalabb páros.

Bár Caramel mozgására már A Nagy Duett több adásban is ráfogták, hogy az tánc, a fináléban azonban tényleg megmutatta, hogy nem csak az éneklés, de a twiszt is megy neki, persze a maga visszafogott módján, sőt a Twist and Shout végén még ölbe is kapta duettpartnerét, Trokán Nórát. A mozgás meghozta a sikert: 30 pontot érdemeltek ki a zsűritől.

Az utolsó adásra visszatértek a már kiesett versenyzők, akik a lihegőben nézték végig a döntős produkciókat. Ganxsta és Árpa nem árulták el kinek szurkolnak, ám Hajdú Péter, Zoltán Erika és Orosz Barbara nem titkolták: SP-ék a favoritjaik. Az első kör után a Király testvérek extra produkciója következett. Mivel Linda New York-ban van, az ő szereplését kivetítőről nézhették a látók.

A második körben a párosok a profi énekes egyik dalával készültek. Éder SP Krisztián és Iszak Eszter a Fluor Tomival (Karácson Tamás) közös party arccal, rózsaszín party szemcsivel és stroboszkóppal igyekeztek meggyőzni a zsűrit és a szavazókat, úgy tűnik sikerrel: Balázs Kláriék 29 ponttal jutalmazták Éder Krisztiánékat. Caramelék második dala a Lélekdonor volt, különleges előadásmódban, billentyűs és vonós kísérettel.

A meghitt produkció osztatlan sikert aratott a zsűri körében, akik bőkezűen osztották ki a maximális pontszámot. Bereczki Zoli most először énekelte duettben Kerek egész című dalát. A rapbetétet Mariannra specializálva írta át, amit a partnernő az élő adásban hallott először és a meglepetés ereje kissé ki is zökkentette őt, ennek ellenére bezsebelhették a második 30 pontjukat is.

A zsűri és a nézői sorrend összefésülése után a harmadik helyen álló Iszak Eszter ? SP páros számára véget ért a verseny. Caramel és Nóra, valamint Mariann és Zoli egy-egy ? korábbi adásban már elhangzott ? kedvenc dallal (Survivor és Joyful) próbálták meggyőzni a közönséget arról, hogy ők érdemesek a végső győzelemre. A legjobb két duó innentől fogva kizárólag a nézők szavazataira számíthatott.

Az eredményhirdetés előtt színpadra lépett az este második extra produkciója: a világhírű operaénekes-nő, Miklósa Erika és duett-partnere, Kökény Attila. A Megasztár 5 férfihangjának nemrég jelent meg önálló stúdióalbuma, melyre Dobrády Ákos írta a Mindig visszavár című romantikus dalt. Ezután az este legizgalmasabb pillanata következett, az eredményhirdetés: a nyolc hétig tartó versengés végén a közönség véleménye alapján A Nagy Duett győztes párosa Trokán Nóra és Molnár Ferenc Caramel lett!

Szóljon hozzá!