ZETApress

hírportál

Kiesett egy tánccsoport

Az Everdance búcsúzott a Csillag születik 3. tegnapi döntőjéből. Az ötödik élő show-val folytatódott szombaton a sorozat. A legjobb nyolcból már csak hatan voltak versenyben a fődíjért, végül a zsűri és a nézők közös döntése alapján a jövő héten az Everdance nélkül folytatódik a tehetségkutató.

A Csillag születik 3. ötödik élő show-ja rendhagyó módon kezdődött. A kiscsillagok először közös produkciókkal álltak színpadra: László Attila az Everdance-szel, Krizbai Teca Gomes-zel, Szabó Ádám pedig az Appril Project-tel szórakoztatta a nézőket. A zsűri ezeket az előadásokat még nem, az egyénieket azonban már pontozással is értékelte.

A közös produkciókat követően László Attila állhatott először színpadra, aki Tabáni István, a 2009-es Csillag születik nyertesének Gyönyörű szép című számával bűvölte el a zsűrit. Majd az Everdance táncosai, visszatérve a megszokott folk-step stílusukban táncoltak Michael Jackson They don?t care about us című számára. Őket követte Krizbai Teca, aki a Balkan Fanatik DJ-jének, Lepés Gábornak a közreműködésével az ABBA The winner takes it all című slágerét énekelte.

Gomes-Martins Klaudia Rihanna és Caramel egy-egy dalrészletére adta elő érzelmes táncát. Ötödikként Szabó Ádám lépett fel, aki Vivaldi Négy évszakjából a Telet mutatta be hat fős vonós kísérettel. A szombati döntő során egyébként Ádám kapott először a zsűri tagjaitól szinte maximális pontszámot: Fáy Miklóson kívül Oroszlán Szonja, Hernádi Judit és Szirtes Tamás is 10 ponttal díjazta az ifjú tehetség előadását.

A döntő utolsó fellépője az Appril Project volt, látványos és mozgalmas előadásuk végén azonban egy rajongó felrohant a színpadra, üdvözölte a táncosokat, majd a zsűri tagjaitól kérte, hogy 10 pontot adjanak a tánccsoportnak. A rendbontót egy biztonsági ember azonnal kivezette a stúdióból. ? Az RTL Klub a leghatározottabban elutasítja, hogy a csatorna élőműsorait megzavarják, ezért a Csillag születik május 21-ei adásán a színpadra berohanó fiatal férfit kitiltottuk székházunkból ? mondta Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója az incidens után. A zsűri a kezdeti meglepetés után egyébként a maximális 40 ponttal ismerte el a táncosok produkcióját.

A kiscsillagok után a korábbi Csillag születik műsoraiban felfedezetteké volt a főszerep. Vásáry André a Bad Boyz-zal ? VV Gigivel és teshow-jával, VV Bécivel kiegészülve ? adta elő legújabb slágerét. Utána pedig Ádok Zoltán lépett színpadra a világhírnévre szert tett 4 For Dance-szel és Farkas Annamarival. A Csillag születik 3. mezőnyétől végül a zsűri pontszámai és a nézők szavazatai alapján Timi Chen után az Everdance-nek kellett búcsúznia, így jövő héten már csak öt produkció küzdhet a műsor fődíjáért.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Gomes is kiesett | ZETApress

Szóljon hozzá!