ZETApress

hírportál

Elköszönt egy Mariann

A legtöbb pontot elért páros búcsúzott A Nagy Duettől. A hetedik adásában már a döntőbe jutás volt a cél. Ez meg is látszott a produkciókon: a párosok elképesztő energiával és elszántsággal teljesítettek és az énektudás mellett látványban, színpadi jelenlétben is emlékezetest alkottak.

Elsőként Caramel és Trokán Nóra szálltak versenybe a nézők kegyeiért Michael Jackson ? Black or White című dalával, amelyben Klárika szerint Nóra ugyan nem sokat énekelt, Kasza Tibit viszont elvarázsolták Caramel magas hangjai. A zsűri bőkezűen osztotta ki a 30 pontot a fekete-fehérbe öltözött párosnak.

SP és Iszak Eszter egy lírai dallal mutatták meg új oldalukat a közönségnek, melyben SP zongorán kísérte magukat. A zsűrit is meglepte a produkció, egyöntetűen elismerően nyilatkoztak a fiatalok produkciójáról, amelynek 29 pontot szavaztak meg.

Peller Mariann és Bereczki Zoltán Katy Perry: I kissed the girl című dalát adta elő, melyben Zoli a vásott kisdiákot, míg Mariann a szigorú tanító nénit alakította, aki a dal vége felé megcsókolta az egyik táncosnőt, akárcsak az eredeti előadó. A zsűri elismerte az énekesi teljesítményt és a látványt is: immár másodjára adtak 30 pontot az este folyamán.

Árpa Attila és Falusi Mariann az amerikai gyorséttermek hangulatát hozták el a Forget you című számmal, ahol a retro jelmezek és a görkoris pincérlányok mellett Attila és Mariann színpadi show-ja is lenyűgöző volt, így ismét maximális, 30 pont került kiosztásra.

A második körben Trokán Nóra és Caramel a legendás I say a little pray for you című slágert duettesítették, amellyel újfent meggyőzték tehetségükről a zsűrit, Klárikát is csak a páros közötti fizikai távolság zavarta, talán ezért ?csak? 28 pontot kaptak Nóráék, ami az est eddigi legalacsonyabbja volt.

Iszak Eszter és SP második dala Britney Spears: Toxic-ja volt. A videoklip koreográfiáját is felidézték, Eszter vérbeli stewardess-t alakított a színpadon. Dobrády Ákos szerint az ének felnőtt a produkcióhoz, a páros amatőr tagjának látványos fejlődését is méltatták. Mindez 28 pontot ért.

Árpa Attila és Falusi Mariann másodjára rockosra vették a figurát, Bon Jovi: Keep the faith című dalában Attila nem csak énekelt, de akrobatikus mutatvánnyal is kedveskedett a nézőknek, hatalmasat ugrott a színpadról. Mariannék sokadjára bizonyították sokszínűségüket: a swing, a pop, a líra és a rock is jól áll nekik. A zsűri hasonlóképp gondolkodott, hiszen újra maximális pontot kapott a páros.

Bereczki Zoltán és Peller Mariann énekelték el az este egyetlen magyar versenydalát, a Magna Cum Laude: Vidéki sanzonját. A páros ezúttal mellőzte a táncelemeket, hanyatt fekve adták elő a gyulai csapat legnagyobb slágerét, 27 pontért.

Az extra produkcióban a Budapesti Operettszínház musicalsztárja Dolhai Attila és a Megasztár 5 legfiatalabb döntőse, Patai Anna Roy&Ádám: Trambulinját és igazi cirkuszhangulatot varázsoltak a színpadra. A zsűri és a nézők szavazatai alapján a jövő heti fináléba jutott Trokán Nóra ? Caramel, Iszak Eszter ? SP és Peller Mariann ? Bereczki Zoltán, így nagy meglepetésre a maximális pontszámot szerzett Árpa Attila ? Falusi Mariann búcsúzott a versenytől. A két Mariannból így mára már csak egy maradt.

Szóljon hozzá!