ZETApress

hírportál

Timi Chen elköszönt

Balszerencsék sorozata után egy újabb sikeres, izgalmas estén van túl a Csillag születik 3. mezőnye. Még a kiesett Timi Chen is mosolyogva, boldogan hagyta el a tehetségkutató mezőnyét tegnap este az RTL Klubon.

A Csillag születik negyedik élő adása előtt több személyi sérülés, karambol és egy hangszer meghibásodása okozott izgalmat az RTL Klub Székházában. Az Appril Project fiatal táncosa a pénteki próbán szenvedett balesetet, agyrázkódása miatt orvosai teljes pihenést javasoltak neki. A tehetséges tánccsoport azonban túl tudott jutni a válsághelyzeten: Ricsi helyére a csapat koreográfusa, Szabó Tamás ugrott be, és néhány óra alatt megtanult együtt mozogni tanítványaival. Megérte a sok fáradozás, hiszen az idei szériában ők kaptak először a zsűritől 10 pontot: Oroszlán Szonja és Hernádi Judit mutatta fel a legmagasabb pontszámot. A produkció végén ráadásul nemcsak egy Ricsi felirat jelent meg az egyik táncos kezében, hanem Ricsit is behívták a színpadra.

A szokásos verseny előtti izgalmakon túl azonban Szabó Ádámnak is kijutott az idegeskedésből. A 18 éves zenész hangszerének egyik csavarja a próbán megadta magát, így az is veszélyben volt, egyáltalán színpadra tud-e lépni a műsorban. Édesapja azonban a stáb több tagjának közreműködésével megjavította a hangszert, és Ádám végül nagy sikert aratott filmslágerekkel előadott produkciójával.

László Attila egy lendületes musicalslágerrel, a Rómeó és Júliából ismert Lehetsz királlyal készült ? Oroszlán Szonja szerint ő maga is királyfi lett. Krizbai Teca és Timi Chen ezúttal egy-egy angol dalt énekelt, az Everdance visszatért a népzenei világhoz ? sokak, így a zsűri örömére is. Gomes egy megindító tánccal készült, amely a családon belüli erőszakot dolgozta fel.

Szombat este két extra produkciót láthatott a közönség: Papp Timi és csoportja egy igazi, XXI. századi táncot adott elő, majd a Csillag születik két felfedezettje: Brasch Bence és Veres Robi együtt énekelte Bence legújabb slágerét. A mezőnytől végül Mr. Joe után Timi Chennek kellett búcsúznia, így jövő héten már csak hat produkció küzdhet a műsor fődíjáért, a nézők még nagyobb elismeréséért.

Ázsiai siker Európában

A műsor során az RTL Klub néhány perce összekapcsolódott az Eurovíziós Dalfesztivált közvetítő Magyar Televízióval. A Csillag születik után nem sokkal lépett ugyanis színpadra Düsseldorfban Wolf Kati, az RTL Klub X?Faktor című műsorának felfedezettje. Sajnos éjfélre az m1-en kiderült, hogy Kati mindössze a 22. lett a 25 tagú nemzetközi mezőnyben. A versenyt az azeriek nyerték, így jövőre az ázsiai Bakiban lesz az európai dalok versenye. Ez ám az igazi baki…

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Kiesett egy tánccsoport | ZETApress

Szóljon hozzá!