ZETApress

hírportál

Krízis született

Krízishelyzet van a Csillag születik mai adása előtt. A tehetségkutató show-műsor péntek 13-i próbáján súlyos baleset érte az Appril Project fiatal táncosát, akit mentő vitt kórházba, így a negyedik élő show-ban a tánccsapatnak nélkülöznie kell Ricsit.

A mai próbán pedig Szabó Ádám harmonikája romlott el alig néhány órával a Csillag születik 19 órai kezdése előtt. Ha ez nem lenne elég, a stáb egyik tagja ma délután a stúdióban leesett a nézőtér lépcsőjéről, őt jelenleg is kórházban vizsgálják ? tudatta az RTL Klub Sajtóklub.

A tehetségkutató ígéretes tánccsapata éppen a szombati élő show-ra próbált, amikor megsérült az Appril Project legfiatalabb táncosa. A próba hevében ugyanis az egyik fiú tiszta erőből fejbe rúgta véletlenül Ricsit, aki azonnal a földre zuhant és néhány pillanatra elveszítette az eszméletét. A baleset felvételeit idekattintva tekinthetjük meg.

A stáb rögtön mentőt hívott, ezután a fiatal táncost elszállították a János Kórházba, ahol agyrázkódást állapítottak meg nála. Bár jobban van, az orvosok mégsem javasolják, hogy színpadra lépjen, ezért az Appril Project nélküle küzd a továbbjutásért a negyedik élő show-ban.

Egy másik kiscsillagnak, Szabó Ádámnak a harmonikája pedig alig néhány órával az élő műsor előtt romlott el. Szakemberek még most is lázasan dolgoznak a fiatal tehetség hangszerén, hogy ott lehessen a Csillag születik 19 órakor kezdődő műsorában. Mint köztudott, Wolf Kati ma esti Eurovíziós döntőbeli fellépése miatt hozták előbbre másfél órával a kezdési időt az RTL Klubon.

Sajnos a stábtagokat sem kerülte el a balszerencse ezen a hétvégén. Még pénteken a próbára tartó háttértáncos karambolozott, szerencsére nem sérült meg, így ma felléphet. Ma pedig a stúdió nézőinek ültetéséért felelős munkatárs néhány órával az élő műsor előtt leesett a nézőtér lépcsőjéről. Ezt követően rögtön kórházba szállították.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Timi Chen elköszönt | ZETApress

Szóljon hozzá!