ZETApress

hírportál

Káprázat és csoda

Mától új produkciónak tapsolhatunk a Fővárosi Nagycirkuszban. Az esti főpróbát követően holnap lesz a Káprázat és csoda premierje. A vízi cirkusz műsora augusztus 28-ig látható ? tudtuk meg a tegnap délelőtti fotóspróbán.

A cirkuszban idén ez már a harmadik bemutató. Január 14-től március 13-ig a Nosztalgia show-n tapsolhattunk, március 17-től 20-ig a Circolombia műsorát nézhettük meg. Az idei hagyományt folytatva most sem volt sajtótájékoztató, s mint Kristóf István igazgató elmondta, egyelőre nem is terveznek ilyet.

Meg tudom érteni a cirkuszigazgatót! Bizonyára megunta, hogy a főpróbát megelőző csütörtökön sokan csak ingyen ebédre mentek, de valójában sehová sem írtak. A sajtófőnök is megjegyezte korábban, hogy sokan korábban sosem hallott szerkesztőségek nevében igényeltek sajtójegyeket. Mivel őket sosem láttuk az előadásokon, ezeket az ingyenjegyeket bizonyára jó pénzért eladták a pénztárak előtt sorban állóknak. Rutinos lejmolók lévén a könyvbemutatókon is állandó vendégek. Természetesen az ajándékkönyveket sem szokták elolvasni, hanem jó pénzért értékesítik azokat az antikváriumokban.

Szóljon hozzá!