ZETApress

hírportál

Hajshow a Nyugatinál

A Wella bemutatta az új Wella Pro Series termékcsaládot! Szakértelem az otthoni hajápolásban, megfizethető áron, mintha csak a fodrásztól jött volna! ? látta a felvételeket készítő Lantai József.

Különleges hajshow-val mutatták be a budapesti Eiffel téren a 130 éves Wella legújabb termékcsaládját, a Wella Pro Series-t. A piros-fehér ruhában korcsolyázó modellek bemutatták a legutóbbi professzionális hajtrendeket, és azok utcai változatait, melyeket könnyen elkészíthetünk otthon is az új Wella Pro Series hajápoló termékcsalád segítségével.

Van, amit nem lehet utánozni, ilyen a fodrásznál készült frissen készített frizura érzése, de most a Wella 130 éves professzionális szakértelmének köszönhetően közel hozhatja ezt az érzést Önhöz. A mindig innovatív márka szakértői a fogyasztóknak kedveznek a Wella Pro Series-zel, melynek négy változatával és kedvező árfekvésével minden hölgy megtalálja a számára megfelelőt: Shine, Volume, Color és Repair samponokkal és balzsamokkal kívánják a professzionális szalonérzést az otthonokba varázsolni.

A termékeket a mesterfodrászok inspirálták és a Wella szakértői alkották meg, hogy minél több hölgy érezhesse haján a szalonfrissességet nap, mint nap. ? Nagyon örülök, hogy a Wella Pro Series termékcsaláddal segíthetünk a hölgyeknek abban, hogy otthon is könnyedén elkészíthessék frizurájukat és a legutolsó hajdivatot is követhessék anélkül, hogy vagyonokat költenének. Mindannyiunk érdeke, hogy egy nő ne csak akkor érezze haját gyönyörűnek, mikor kilép a szalonból, hanem akár minden nap! ? mondta Nagy Viktor, a Wella fodrász-nagykövete. ? A jó frizura a megfelelő fazon kiválasztásával és szakszerű hajvágással kezdődik, azonban fontos, hogy hajunkat a fodrásztól kilépve is minden hajmosás alkalmával ápoljuk, kondicionáljuk. Annak érdekében, hogy otthon is elkészíthessük a legutolsó frizuratrendek egyikét, javaslom, hogy a hölgyek konzultáljanak először fodrászukkal, hogy elsajátíthassák a szükséges lépéseket, így ha rászánják az időt, gyönyörű frizurákat varázsolhatnak maguknak otthon is ? tette hozzá a nagykövet.

A Wella Pro Series sampon és balzsam 2011. áprilistól kapható az üzletekben, ajánlott fogyasztói ára 1199 forint. A kiskereskedelmi árak ettől eltérhetnek. A Wella Pro Series termékcsaláddal a frissen készített frizura érzése elérhető közelségbe kerül: szakértelem a hajápolásban, megfizethető áron, mintha csak a fodrásztól jött volna.

Nagy Viktor fodrász, a Wella nagykövete

Fodrásztanulmányait 15 évvel ezelőtt kezdte a Zsidró szalonban, ahol később hair stylistként dolgozott. Zsidró Tamás mellett sok divatbemutatón és televíziós produkcióban vett részt, mint fodrászasszisztens. Tanulóként találkozott Király Tamás divattervezővel, akivel együtt kezdett dolgozni. Pénz nélkül álmodozott különböző parókákról és nagy volumenű póthajakról, melyeket végül két guriga műraffia és egy drótkefe segítségével készített el. Napokig fésülte drótkefével a műraffia szálakat, hogy az akkor aranyárban mért kínai póthaj hatását elérje. Azután úszósapkára varrta a tincseket és elkészítette az első földig érő indás hajruhát.

Az Elit magazin divatfotózásán Molnár Zoli csodájára járt ennek, és a következő munkájára is elhívta, ahol már naturálisabb frizurákat készített. Stílusát hamar megkedvelték, mely jól passzolt a magazinok által elképzelt lendületesebb divatanyagokhoz, ahol sokszor kócos hatású hajat kívántak, és így hamar sok fotográfus és magazin kedvence lett. Innentől nem volt megállás, fotózásról fotózásra, divatbemutatóról divatbemutatóra járt. Köszönhetően annak, hogy nem vette figyelembe a ?hajkészítés? szabályait, hamar népszerű divatfodrász lett.

Sok divatbemutatón dolgozott, szinte minden Magyarországon elismert és neves tervezővel dolgozott már együtt. Majd megjelent a reklám is az életében, és több ezer forgatáson vett részt az elmúlt tizennégy évben, ahol többek között olyan világsztárokkal dolgozott együtt, mint Dannii Minogue vagy Bryan Ferry, de emellett valamennyi magyar hírességnek haját elkészítette már a színházaktól a kifutókig. 2011-től pedig, mint a Wella fodrász-nagykövete dolgozik.

Szóljon hozzá!