ZETApress

hírportál

Felpörgött a Zanzibar

Tizenegy új dallal jelenik meg, az Ádám keresi Évát! 778 liter üdítő, 1080 db palacsinta, 67 db somlói galuska, 216 adag gyümölcsleves, 317 adag főétel és megbecsülhetetlen kávé fél év alatt. Ez a Zanzibar zenekar mérlege, legújabb stúdiólemezének felvétele után.

Az Ádám keresi Évát című korong 11 új, modern hangzású és vagány dallal március 18-tól kerül a boltokba. A 12 éves Zanzibar zenekar közel három évvel legutóbbi stúdióalbumának megjelenése után Ádám keresi Évát című dalával meghódította a rádiók slágerlistáit.

A ceglédi csapattól kissé szokatlan hangzású, bevállalós sláger méltó előfutára volt a hatodik Zanzibar albumnak. ? Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk az Ádám keresi Évát című dal kapcsán. A rádióban is sokat lehet hallani, de az utcán is folyton megállítanak minket ? árulta el Terecskei Rita. ? Amikor az egyik barátom kézilabdameccsére mentünk el, akkor ért a legnagyobb meglepetés. Évek óta mindig a Nem vagyok tökéletes vagy a Szólj már egy-egy sorát kiabálják utánam és rám köszönnek. A meccsen a B közép tagjai viszont azzal állítottak meg, hogy Ádám megtalálta-e Évát. Kockáztattunk picit ezzel az új hangzásvilággal, de úgy tűnik megérte ? tette hozzá az énekesnő.

A Zanzibar legújabb lemezén további tíz új szerzemény kapott helyet. A csapat vagány, erőteljes, újszerű hangzású dalait warez!-zel közösen rögzítette Kiskőrösön, 25 ezer kilométert ingázva. A korongon épp úgy helye van a szerelmes balladának, mint a zúzós gitárokkal és Rita szinte rapszerű éneklésével oda mondogató rock slágernek.

Nagyon sokszínű lett a lemez, szerintem mindenki talál rajta neki tetsző dalt. Nagyon jó visszahallgatni a felvett anyagot, minden nap másik dal a kedvencem. Remélem, hogy a közönség is így lesz ezzel ? mondta Rita. ? A zenekarban hihetetlenül jó energiák működnek, úgy érzem magam most, mint az induláskor. Olyan, mintha nem is telt volna el tizenkét év ? tette hozzá a Zanzibar énekesnője, aki azt is elárulta, a zenekar hamarosan koncertezni indul és egy nagyobb lemezbemutató bulit tervez.

Szóljon hozzá!