ZETApress

hírportál

Lilu pezsgővel

Lilu hisz a sorsszerűségben! Prémiumkategóriás pezsgő arca lett a műsorvezető. Lilut évekkel ezelőtt egy forgatáson elbűvölte a magával ragadó spanyol táj, és egy feledhetetlen, zamatos, gyümölcsös íz.

A gyönyörű műsorvezető akkor kóstolta először a spanyol luxuskategóriás Freixenet pezsgőt, s az élet úgy hozta, hogy nemrég pont őt kérték fel az ital magyarországi arcának. Lilu életében a közelmúltban történt egy-két érdekes sorsszerű momentum.

A kifinomult eleganciájáról is ismert műsorvezető korábban egy forgatás alkalmával ellátogatott a spanyol Freixenet pezsgőgyárba Vágó Istvánnal, akivel akkor közösen vezetett műsort. Lilu ott ismerkedett meg a kategóriájában piacvezető nedűvel, amelynek íze teljesen elvarázsolta. Így amikor nemrég felkeresték a ValóVilág háziasszonyát, hogy legyen az ital magyarországi arca, gondolkodás nélkül igent mondott.

A műsorvezető már meg sem lepődött azon, hogy a kampányhoz Almási J. Csaba készített róla fotókat, aki karrierje kezdetén először fotózta őt. ? Azt hiszem, van abban valami sorsszerű, hogy megtalált engem a Freixenet, hiszen hatalmas élmény volt számomra egy régi spanyolországi forgatás során tett gyárlátogatásunk, ahol Vágó Istvánnal kóstolgattuk a legnagyobb mennyiségben vásárolt palackos erjesztésű pezsgőket. Így már ismertem a márkát, amikor megkerestek. Már ott a gyárban a rosé vált a kedvencemmé, mert szinte érzi az ember a nap érlelte szőlőszemet a szájában. Szilveszterkor is azt bontottunk ? árulta el.

Az RTL Klub műsorvezetője hiszi, hogy semmi nem történik véletlenül. ? Jót derültem, amikor kiderült, a kampányhoz Almási J. Csaba készíti a fotókat, ugyanis ő fotózott először engem karrierem elején, az első szárnypróbálgatásaim idején ? tette hozzá nevetve a minőségi életet hirdető Lilu, aki nem szokott inni, ám ha mégis, akkor kizárólag pezsgőt iszik.

Szóljon hozzá!