ZETApress

hírportál

Zita, az égitest

Debreczeni Zita 30. születésnapjára kivételes ajándékot kapott unokahúgától. Felragyogott Zita csillaga! Még a csillagokat is lehozza az égről Zita bájos unokahúga a szeretett unokatestvére kedvéért ? tudtuk meg a felvételeket készítő Lantai Józseftől.

Debreczeni Dóri nem mindennapi születésnapi ajándékkal lepte meg unokanővérét: Zitáról neveztetett el egy fénylő égitestet. A kedves és egyben meglepő gesztus inspirálóan hatott a divattervezőként nemrég sikerrel debütáló Zitára, aki el is határozta, tavaszi Sugarbird kollekciójában főszerepet kap modell unokahúga és az a bizonyos csillag is.

Olyan ajándékot kapott Debreczeni Zita harmincadik születésnapjára, amelyre álmában sem gondolt volna: unokahúga, Dóri egy igazi csillagot adományozott neki, amely ezentúl hivatalosan is Zita nevét viseli. A modell elhatározta, mindenképpen meghálálja ezt a kedves gesztust, és miután elmesélte a nem mindennapi ajándék történetét a Sugarbird vezető divattervezőjének, Jagasics V. Csonka Hedvignek, szinte egyszerre mondták ki: a Covergirls, azaz Bódi Sylvi, Debreczeni Zita, Dukai Regina, Horváth Éva és Zimány Linda tavaszi bemutatója kezdődjön Zita kollekciójával, amelyet Dóri vezessen fel egy olyan különleges kreációban, amelyen a csillagoké lesz a főszerep.

A Sugarbird lányaihoz ötödikként csatlakozó Zita sikeresen debütált divattervezőként, így saját címkét kap, amelynek tervezése már javában folyik. Márciusban debütál a modell új Sugarbird kollekciója. ? Nagyon boldog vagyok, hogy jól sikerült a bemutatkozó kollekcióm, amelyre most is nagy az érdeklődés. Ez a siker motivál az új ruhadarabok megálmodásánál, amelyről egyelőre nem szeretnék sokat elárulni, de annyit mondhatok, hogy a tervezési folyamat során az egyik kedvenc divattervezőm, Givenchy volt rám nagy hatással, illetve sok cipzár és a keleties vonalak jellemzik majd a kreációkat ? árulta el titokzatosan Zita, akinek saját nevével fémjelzett darabjaival nyit a március végére tervezett Sugarbird divatshow-n.

Szóljon hozzá!